keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Lämpimiä voileipiä ja tutustumistaOn ihanaa, kun on kesä ja koti täynnä lapsia. Omat, lainattu ja miehen. Eilisen illan vietimme lämpimiä voileipiä syöden ja jutustellen. Syömisen jälkeen jokainen puuhaili vähän omiaan, mutta silti oltiin yhdessä. Oli rentoa, kiireetöntä ja vaivatonta.
Tänään laitoin miehen lapsen äidille viestiä. Olemme tuttuja vuosien takaa, joten tuntuu hyvältä olla taas tekemisissä. Kerroin kivasta illasta. Ihmeellistä, miten tuo lapsi, jota olen pitänyt sylissä hänen ollessaan pieni on jo minua pidempi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva juttu, että tiedotat lapsen äidille tekemisistänne. Se luo luottamusta. Ainakin itselleni olisi tosi kova rasti päästää lapseni heidän isänsä oletetun tyttöystävän luo. Kun tiedän, että heistä pidetään huolta ja aikuiset ovat tietoisia, mitä tapahtuu, olisi olo parempi.

Kati Nordman kirjoitti...

Minusta on tärkeää ja mukavaakin kertoa, missä mennään ja mitä tehdään.

Haluan itsekin äitinä tietää, mitä omille lapsilleni kuuluu ja mitä he puuhailevat silloin kun en ole heidän kanssaan.

Siitä sentään olen luopunut, etten lähetä lapsia aikataulutettujen listojen kanssa esim. mummulaan, kuten tein nuorena äitinä :)

Voi äiti-parkaani, mutta kiltisti hän vain otti lapseni ja listan yökylään (ja toivon mukaan heitti listan roskiin, kun olin lähtenyt).

Näissä kohdissa, kun elämäntilanteet muuttuvat suuresti olisi mielestäni kaikenlainen avoimuus tärkeää. Lasten tulee edelleen olla keskiössä ja heidän hyvinvoinnistaan pitää huolehtia.