maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kirja-arvonta blogisynttäreiden kunniaksi

Blogini täyttää tänään neljä vuotta! En olisi ikinä ajatellut, että blogin pitämisestä tulee minulle niin rakas harrastus. Blogin myötä olen yllätyksekseni kiinnostunut myös valokuvista ja valokuvaamisesta, niiden myötä minulle on auennut aivan uusi tapa katsoa maailmaa.

Arvon yhden kuvassa näkyvistä kirjoista. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä viesti kommenttilaatikkoon ja mainitse samalla, minkä pokkareista haluaisit. Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, laita itsellesi nimimerkki. Osallistumisaikaa on parisen viikkoa.
Rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että aion lukea kirjat ensin itse ja ehkä kirjoittaa tänne esittelynkin. Minusta jokainen kirja vaikuttaa kiehtovalta, en tiedä minkä itse valitsisin.

Jos kuvasta on vaikeaa saada selvää, niin tässä vielä kirjojen nimet:
Annie Proulx: Laivauutisia
Mary Ann Shaffer ja Annie Barrows: Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville
Rebecca Stott: Korallivaras

14 kommenttia:

pihi nainen kirjoitti...

Onnea neljävuotiaalle! Innolla mukana arvonnassasi! Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville kiinnostaa todella kovasti. Lähden siis tavoittelemaan sitä :)

savisuti kirjoitti...

Onnittelut nelivuotiaalle! Korallivaras voisi olla minua kiinnostava kirja.

Yaelian kirjoitti...

Paljon onnea;4 vuotta blogimaailmassa on jo kunnioitettava ikä!
Korallivaras kiinnostaa minuakin...

tiiti66 kirjoitti...

Onnea 4 ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti tulee moninkertaisesti lisää... Ilmoittaudun arvontaan tavoitteena Korallivaras.

terhi kirjoitti...

Onnittelut! Perunankuoripaistos kiinnostaa!

Niisku kirjoitti...

Onnea nelivuotiaalle:)Kirjallinen piiri perunakuoripaistoksen ystäville kiinnostaa minua. Kirjasta en etukäteen tiedä mitään, mutta tuollaisen nimen omaava kirja ei voi olla huono;)
Mukavaa kesää!

Kimmo Hurri kirjoitti...

Minäkin onnittelen nelivuotiasta. Perunankuoripaistoksen ysäväkirja kuulostaa houkuttelevalta, jos arpaonni vain suosii. Tosin kyllä nuo muutkin kirjat olisivat mielenkiintoista lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, onnea! Ihana arvonta. Kiinnostaisi erityisesti tuo Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville. Nimimerkki Neiti Kesäheinä.

ensu kirjoitti...

Onnea neljästä ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti tulee moninkertaisesti lisää... Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville oli minulle alkuvuoden paras lukukokemus, mutta koska se on jo luettu ja hyväksi havaittu, niin tavoittelen arvonnassa Korallivarasta.

lentoemo kirjoitti...

Onnittelut, pitkä ikä blogimaailmassa. Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville houkuttaisi, koska minäkin olen kuullut sitä paljon kehuttavan. Muutenkin pidän maailmansotien aikaan sijoittuvista kirjoista.

ahle kirjoitti...

Korallivaras kuulostaa täydelliseltä kesäkirjalta, eli se olisi valintani jos on tuuria arvonnassa.

kiiu kirjoitti...

Kirjallinen piiri... on lukulistallani kaikkien sen saamien blogikehujen myötä, en ole vain saanut sitä vielä käsiini, eli josko vaikka nyt onnistaisi.

-TR- kirjoitti...

Onnea nelivuotiaalle!

Vieläkö voi osallistua..? Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville kiinnostaa kovasti :)

Kati Nordman kirjoitti...

Vielä ehtii mukaan ja anteeksi, kun arvonta on viivästynyt, on ollut kovasti menoja ja meininkejä. Palaan asiaan pian.