torstai 22. tammikuuta 2009

Laukkuja ja kaksi laukkua

Sain kuvassa näkyvän hauskan Bags-kirjan äidiltäni joululahjaksi, laukku-kirjan mukana oli hieno musta pikkulaukku. Materialisti minussa on aikamoinen laukkuhullu, joten lahja osui ihan nappiin.Kirjassa esitellään (englanniksi, ranskaksi, hollanniksi, italiaksi, saksaksi, espanjaksi ja japaniksi) hassuja laukkuja.Huisin hauskoja laukkuja..
...sekä erittäin tyylikkäitä laukkuja. Kirjassa on myös laukkujen historiasta ja kaikesta mahdollisesta laukkuihin littyvästä. Kirjan kuvia jaksan tutkia vaikka kuinka kauan, niissä olevat laukut ovat aikamoisia taideteoksia.Olin erittäin onnellinen, kun Shandin Sadun taikaa-blogissa olleiden arpajaisten voitto osui minulle, palkintona oli nimittäin tuo kuvassa näkyvä kullanvärinen ihanuus. Laukussa oli sisällä vielä ripsiväri ja kullansävyinen huulipuna, joka sopi minulle hyvin (pidän kullansävyisestä meikistä). Kiitos Shandi, laukku saa luotani hyvän kodin!

edit: Arvontaan voi vielä osallistua.

20 kommenttia:

navettakissa kirjoitti...

Täällä kans yks laukkujen ystävä.. :) Ihanan joululahjan sait! Mua on alkanu viehättää tollaset pienet kukkaromalliset ja ketjusankaiset pikkulaukut, vaikka ennen en niistä pitänyt. Nyt näen niissä jotain vanhanaikaista romantiikkaa ja ihanaa naisellisuutta... Harmi ettei niihin mahdu koko elämää kuten käyttämiini jättisäkkeihin. :)

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Laukut on kivoja ja tarpeellisia.

Peanut kirjoitti...

Sinuapa arpaonni potkii, muistan nähneeni nimesi jonkin toisenkin blogin voittaja-listalla :)

Hieno lahja!

Rita A kirjoitti...

Laukkuja on meikämantallakin :) Kiva kun esittelit meille tuon kirjan. Vaikuttaa äärettömän kivalta ja puoleensavetävältä teokselta.

(Minulle tuli heti mieleen Hannelen kastelukannuveska ha haa!)

Mukavaa kun voitit arpajaisissa. Hienoa että ihmiset järjestävät sellaisia toisten iloksi!

Rouva Nordman kirjoitti...

Navettakissa, joululahja oli hieno ja palkinto oli mieluisa. Minulla on paljon pikkulaukkuja ja pidän niistä paljon (minulla on myös paljon keskikokoisia ja aika paljon sioja laukkuja :)...

Hannelen paratiisi, laukkuja ei voi ikinä olla liikaa, vaikka mieheni muuta väittääkin.

Peanut, minulla on tosissaan ollut onnea blogiarpajaisissa! Ehkä joku maailmankaikkeuden onnetar tahtoo hyvittää minulle niitä lukuisia kertoja, kun en voittanut arpajaisista, ässäarvoista tai lotossa..

Rouva Nordman kirjoitti...

Rita, tuo kirja on hieno! Jos minulla olisi kunnon kamera, olisin ottanut enemmänkin laukkukuvia. Sitä en tiedä, saako kirjaa Suomesta. Minulla on epäilys siitä, että tuo kirja saattaa olla Pietarista ostettu.

Minusta blogiarpajaiset ovat kivaa huvia. Kiva järjestää ja nyt minulla on ollut roppakaupalla onnea, kun olen voittanutkin :) :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Rita, sitä vielä että puhuin juuri äidin kanssa puhelimessa, kirja on kuulema ihan naapurista olevasta kirjakaupasta (joka ei siis ole Pietarissa) ja musta laukku on kirppikseltä.

Anonyymi kirjoitti...

En ole mikään suuri laukkufani, mutta nyt laukku olisi oikeasti tarpeeseen, kun edellisestä hajosi vetoketju juuri siitä välistä, missä pidän lompsaa ja kännykkää.

Joku hassu laukku olisi tosi kiva, joku ihan erilainen, mitä on ennen ollut. Jospa olenkin nyt rohkea, kun lähden tästä joku päivä laukkuostoksille. Kiitos yllytyksestä!

Hilja kirjoitti...

Onpas hulvattomia laukkuja! Se kellolaukku on kyllä tosi hieno, sellasesta tykkäisin.

Tuollaset pikkulaukut joita olet saanut, ne on niin hienoja ja kauniita, tykkäisin itekkin sellaisista. Mut ei mulla oo sellasille niin käyttöä kun käyn niin harvoin missään juhlemmissa paikoissa.. ja arkilaukkuun täytyy mahtua paljon tavaraa!
Mut toisaalta, voishan niitä kauniita pikkulaukkuja pitää vaikka vaan koristeena..

Nina kirjoitti...

Minä tunnustaudun myös laukkuhulluksi, olen ollut sitä lapsesta asti. Laukkuja tulee olla moneen tarpeeseen ja eri värisiä ja kuosisia jne.

Onnittekuja ihanasta arpajaisvoitostasi!:)

arleena kirjoitti...

Olipa erikoisia laukkuja, mutta niin kait oli tarkoituskin.
Olen kai aika tylsä, mutta pidän samaa mieleistä laukkua vaikka kuinka pitkään.
Nyt menenkin komerolla ja vaihdan sieltä laukun ja annan tämän levätä hetken aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kertakaikkiaan, toi herätyskellolaukku olis ihan omiaan minulle :-D Nimim. nukkuu työmatkat kun isäntä ajaa

Piritta kirjoitti...

Minä olen niin epälaukullinen ihminen kuin vain voi olla. Olenkin sanonut, että minun käsilaukkuni muuttivat siskon myötä tampereelle. Oli nimittäin tapana lainata häneltä laukkuja, jos jonnekin virallisempaan paikkaan sellaista tarvitsin. En vain osaa liikkua käsilaukun kanssa!

Merruli kirjoitti...

Laukkuheikkoutta on havaittavissa täälläkin. Jos ei tee mieli kenkiä, niin sitten laukkua tai pahemmassa tapauksessa molempia. Laukkkujen tarve on sitä lajia, mikä on vaikea selittää aviomiehelle, jolle pelkät taskut riittää pakollisen läppärirepun lisäksi.

Puisto kirjoitti...

Aivan ihana tuo äidiltäsi saatu pikkulaukku!

Rouva Nordman kirjoitti...

Uuna, hassu laukku piristää itseä ja muita! En vain oikein tiedä, mistä noin persoonallisia ja hauskoja laukkuja löytyisi...

Hilja, minullekin kellolaukku, kiitos! En minäkään pahemmin käy juhlemmissa (hyvä sana!) tilaisuuksissa, mutta sitten on sitäkin kivempaa ottaa nätti laukku mukaan. Muutama laukku on koristamassa kotia, loput odottavat kaapissa vuoroaan.

Nina, kiitos onnitteluista! Mikäköhän laukuissa niin kiehtoo? Ne vaan on niin ihania.

Arleena, ei kai siinä mitään tylsää ole, jos on hyvän laukun löytänyt ja haluaa käyttää sitä :) Toisaalta, vaihtelu virkistää.

Kutri, kellolaukku kävisi mullekin hyvin! Silloin kun työmatkani oli pidempi, nukuin aina työmatkat, kun äiti ajoi. Samalla suunnalla oltiin silloin äidin kanssa hommissa.

Tirlitta, mutta mihin kännykät, avaimet, lompakko, huulipuna ym? Tietty taskuihinkin vois laittaa, mutta sitten alkaa häiritä :)

Merruli, miehet ovat ihan toivottomia ymmärtämään laukkujuttuja. Minun mieheni vain kiukuttelee, että pitäisi olla yksi huone lisää minun laukuilleni :)

Papi, minustakin äiti oli tehnyt hienon löydön :)

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyy kanssa laukkufriikki! Tuo kirjasi näyttää niin mielenkiintoiselta, että mahtaiskos se löytyä kirjastosta?

Onnea hienosta ja osuvasta palkinnosta! Sinulla kävi jälleen tuuri :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Paula, olen ihan ihmetuurityyppi :)
en tiedä, löytyykö kirjaa kirjastosta, mutta koitetaan joskus päästä sinne kahville asti, niin voisin vilauttaa kirjaa sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kehdannut pyytää sinulta kirjaa lainaan... Mutta, ota ihmeessä kirja mukaan kun tavataan.

Mun niin tekisi mieli pitää pitkästä aikaa se avoin sunnuntai brunssi. Nyt olen pikkasen kipeä, että ehkä ei vielä huomenna.

Rouva Nordman kirjoitti...

Paula, parane pian! Koitetaan taas jossain vaiheessa nähdä :)