perjantai 30. tammikuuta 2009

Ihanaa postia

En tiedä, mitä hyvää olen tehnyt ansaitakseni sen, että joku blogimaailman hyvä haltiatar on kääntänyt suopeat kasvonsa minuun päin. Koko viikon olen saanut ihanaa postia, minä olen nimittäin ollut oikea onnentatti blogiarpajaisissa.Edellispäivänä posti toi minulle kiitoskortin Ranskasta. Sen lähetti edellisen kirja-arvonnan voittaja. Minulle tuli myös arpajaisvoitto, jonka voitin Ilonan viehättävästä blogista. Kolme itsetehtyä korttia löysivät paikkansa keittiön seinältä. Ottamani kuva ei ole hyvä, mutta kortit nousevat hienosti oranssista taustasta. Mieskin ihaili niitä ja huomasi ne heti, en ollut ehtinyt edes mainostaa. Kiitos Ilona ♥ Kortit ovat hienoina tauluina seinälläni ja ne toivat keittiöön ihan uutta eloa.Nunniannin blogissakin onnistuin voittamaan arpajaiset ja voitto oli huikean hieno ja juuri perhettäni varten räätälöity. Persoonallisesta ja kiinnostavasta paketista löytyivät nämä suloiset linnut ja kolme kaunista magneettia. Magneetit päätyivät oitis jääkaapin oveen ja linnuillekin on paikka tiedossa. Ne lentävät sinne heti, kun ehdin vähän avustaa.Paketista löytyi myös älyttömän mielenkiintoinen virikeliina vauvalle. Tosin siinä oli virikettä minulle ja esikoisellekin, vietimme pitkän tovin sitä ihaillen ja kosketellen. Liinassa on eri materiaaleja, eri karheusasteita ja maatuska esimerkiksi rätisee jännästi. Maatuskan vieressä on pieni jyväpussi.Meillä rakastetaan maatuskoja... Laura oli nähnyt hirveän vaivan ja selvästikin ottanut perheestäni selvää, kun hän osasi muistaa vauvaa noin hienolla käsityöllä. Kiitos Laura ♥Tuon kaiken hyvän ja hienon päälle sain vielä Pellavasydän-blogissa voittamani palkinnon, nimikirjaimellani varustetun pellavasydämen sekä kaksi vuodenaikakoristetta. Tammikuun koriste roikkuu ovessani ja pellavasydän komeilee eteisen peilin luona. Helmikuun koriste pääsee esille helmikuussa. Älyttömän tarkkaa ja kaunista työtä. Olen haltioissani! Kiitos Nora ♥
Täällä blogimaailmassa asuu kyllä käsittämättömän taitavaa väkeä!!! Vielä suuri kiitos! Minä en yleensä voita arpajaisista, arvoista tai lotosta mitään, joten tämä on ollut ihan mieletöntä! Arvostan itsetehtyä todella paljon!

Minun blogissani on tähän mennessä arvottu kirjoja, mutta ehkä minäkin yritän seuraavaan arvontaani tehdä jotain itse. En vain ole ollenkaan noin taitava, kuin tässä kirjoituksessa esitellyt kädentaitajat. Kaikilla kolmella on vielä erittäin kauniit blogitkin, kannattaa kurkata!

Ps. Minun arvontaani ehtii vielä osallistua.

15 kommenttia:

Peanut kirjoitti...

Olet todellakin ollut onnekas, hyvä hyvä! Ja kauniita palkintoja. Olen sitä mieltä, että blogisi on ihana ja kommentoit muiden blogeissa ystävällisesti ja kannustavasti. Olet takuuvarmasti ansainnut kaikkea hyvää (ja kivaa) :)

Katilein kirjoitti...

Peanut, kiitos jälleen kerran kivasta kommentista. Sinä jos joku ihana kommentoija olet! Olet monta kertaa piristänyt päivääni kommentoimalla blogiini!

Aloitin muuten nyt lukemaan sitä Sikalat-kirjaa, josta jokin aika sitten blogin välityksellä puheltiin. Olen vasta ihan alussa, aika rankalta tekstiltä vaikuttaa, mutta kiinnostavalta myös.

Mannukka kirjoitti...

Heippa Katilein, olet todellakin ollut onnekas! Hienoja palkintoja! Kaikki hyvä, mitä teet toisten hyväksi, tulee aina takaisin.. tavalla tai toisella.. näin uskon :-) Laitoinkin sinulle eilen meiliä, kaksi laatikollista vaatetta tulossa hyväntekeväisyyshaasteeseen! Iloista viikonloppua!

Katilein kirjoitti...

Mannukka, kiitos :) S-posti on tullut perille, en ole vain muistanut käydä kurkkaamassa postejani.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Siinäpä kaikkea kivaa.

Katilein kirjoitti...

Hannelen paratiisi, eiks oo ihmeellistä :)

Paula kirjoitti...

Hurjan kaunista!!

Sinä olet ahkera bloggaaja ja jätät aina kauniin tassunjäljen itsestäsi. Se huomataan :)

Laura kirjoitti...

Oikea Onnenmyyrä ♡ Totta tuo mitä moni on sanonut, hyvä palaa aina takaisin. Sinä olet sydämellinen ihminen ja ansainnut palkintosi.

Iloitsen että paketti ihastutti teitä :)

MaaMaa kirjoitti...

Ihania palkintoja ihanalle blogittajalle :)
Onnea!

Elsa kirjoitti...

Olet Onnettaren Suosikki, onneksi olkoon hienoista palkinnoistasi!

Katilein kirjoitti...

Paula, kiitos sanoistasi! Nyt sinullekin kävi tuuri :)

Laura, kiitos kauniista kommentistasi. Äitini oli kylässä ja hän oli aivan otettu vauvan virikeliinasta ja tutki sitä vaikka kuinka kauan :) Palkinnosta on ollut paljon iloa.

MaaMaa, kiitos onnitteluista ja kivasta kommentista!

Elsa, kiitos paljon onnitteluista. Tämä on ollut ihmeellistä, koska en muuten todellakaan ole mikään Onnettaren suosikki ollut.

Taika kirjoitti...

Olet saanut paljon kivoja voittoja ja kiitoskortteja ja olet ne kaikki ansainnut!

Minäkin tykkään maatuskoista. Lapsuuden kodissani oli niitä monta. Pitäisi hankkia sellainen itsellenikin.

Katja Tanskanen kirjoitti...

Sinusta on tullut Onnetarten suosikki! Eivät he ketä tahansa suosikikseen valitse.

Kivoja palkintoja ja kortteja olet saanut. :)

Katilein kirjoitti...

Taika ja Katja Tanskanen, kiitos kauniista sanoistanne :) Taika, meillä esikoinen kerää maatuskoja ja meillä on niitä aika monta. Myös sinun lempivärinen löytyy.

M'man kirjoitti...

No, mutta kiitos kortti oli ihan 'normale' niin mukavan pakettisi jalkeen. :)

Tosiaankin arpaonni on sinua suosinut, ihania pienia lahjoja olet saanut!

Mukavaa viikonloppua sinulle. :)) Terveisia taalta sinnepain !