keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Ei tykätä tiskaamisesta

Minua ja erästä ystävääni yhdistää muun muassa se, ettemme ole mitään kauheita tiskausfaneja. Tälle ystävälle annoin joululahjaksi kuvassa näkyvät jutut. Patalapuissa lukee TISKAA ITE! ja TISKIT SUCK. Patalappujen lisäksi pakettiin sujahti Maison Bellen tiskausaine ja puinen tiskiharja. (Toivottavasti pukki toisi meille molemmille ensi jouluna tiskikoneen.)

(Esittelin aiemmassa kirjoituksessa (2008 Summa summarum) tähän samaan sarjaan kuuluvan patalapun.)

20 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Samaa mieltä, tiskaaminen on kurjaa puuhaa..
Patalaput on tosi hauskat.:)

navettakissa kirjoitti...

Hahhaa! Mun pitäis opetella tekemään tollasia tekstejä neulottuihin tiskirätteihin!

arleena kirjoitti...

Onneksi on tiskikone. Ja salaisuutena kerron, että kun laitan ruokaa, ilmoitan syönnin jälkeen, että keittiö kuuluu sille joka ei ole kokannut. Sitten kolisevat kattilat ja astiat kilisevät tiskikoneeseen. Useimmiten menee näin. Saahan se Fairy pitää miehenkin kädet pehmeinä.

Villikissa kirjoitti...

Minäkään en tykkää tiskaamisesta.Se on mun miehen hommaa, tai oli.Nyt on tiskikone, jonka minä täytän ja panen päälle ja mies laittaa kaappiin.
Onpa taas mainioita patalappuja! =D

Katilein kirjoitti...

Hilja, olen sen verran laiskaa sorttia, etten oikein välittäisi mistään kotitöistä, silti tykkäisin kuitenkin siististä kodista. Siinäpä pulma :)

Navettakissa, tekstin tekeminen ei ollut vaikeaa. Nuo ovat muistaakseni nimeltään helmipistoja. Varmaan netistäkin löytyy ohje. Minä taidan tehdä ne väärin, mutta ei haittaa, kun lopputulos näyttää oikealta :)

Arleena, meillä taitaa mies jo aika lailla tiskata -ja tehdä sitä ruokaakin... Minulle vihjattiin, että voisin hieman enemmän osallistua tiskaushommiin -ja heti aloin täällä purnata :)

Villikissa, hyvä työnjako! Noiden patalappujen lisäksi olen aiemmin tehnyt vielä sellaisen, jossa lukee "Leivoksetkin ovat ruokaa."

Anonyymi kirjoitti...

Joskus harvoin tykkään tiskaamisesta. Silloin kun on jotain ajateltavaa. Siinä jotenkin saa ajatukset keskittymään.

Oletko muuten tykännyt tästä bloggerista? Ainakin sivusi ovat kivan näköiset ja monipuoliset. Nuo pikkukuvat tuossa sivussa ovat kivoja.
Minäkin kokeilen parhaillaan bloggeria, kun vuodatus muuttui nyt niin paljon. Kojelaudan kirjaimet ovat aivan kirpun kokoisia. Eikä ylös saa edes omaa kuvaa.
Jos ehdit käy kurkkaamassa bloggerin sivuani. Se on nimellä Uuna Leijonainen, eli vanhat yhdistettynä :-D

Katilein kirjoitti...

Uuna Leijonainen, nimi on tosi hyvä! Tykkään bloggerista kovasti ja tätä on helppo käyttää. Myös ulkonäöstä löytyy paljon vaihtoehtoja. Tulen heti katsomaan.

Tanya kirjoitti...

Meillä oltiin pitkään ilman tiskikonetta ja hyvin saatiin tiskit vuorotellen puhtaiksi. Koon ollessa pari vuotias asuttiin puolisen vuotta vuokralla, jossa asunnossa oli tiskikone. Hurraa ja ylistys! :)

Ja nyt ok-talostakin sellainen löytyi valmiina. Helpottaa ja nopeuttaa elämistä ainakin suurempien kahvitusten ja ruokailujen jälkeen. Mutta toki edelleen tulee myös käsintiskattavaa. Tykkään tiskata kyllä myös käsin nykyisin, koska siinä saa hetken hengähtää omassa rauhassa ja omien ajatusten kanssa. Ymmärrät varmaan, miksi minäkin sellaista "laatuaikaa" joskus nykyisin kaipaan ;D

Katja Tanskanen kirjoitti...

Sinulla on kyllä asenne kohdallaan!

Meillä tiskit hoitaa onneksi joku muu (tiskikonetta mielenkiintoisempi tyyppi), ja minä imuroin sekä pesen pyykit.

Tuo "TISKAA ITE!" on aivan mahtavan hyvä oivallus. Saisit siitä hittituotteen aivan varmasti!!!

Paula kirjoitti...

Jepulis,samaa mieltä minäkin.Ja aivan loistavat lappuset!

Loviisa kirjoitti...

Hemmetin hienoja patalappuja. Täytyy värkätä tuollaisia itsekin, ja yksilöidä ne saaja mukaan. Loistava idea :)

Katilein kirjoitti...

Tanya, meillä tiskit jäävät enemmän miehen murheeksi, vaikka yritän nyt ryhdistäytyä :) Kyllä tiskaaminen ja siivoaminen välillä on ihan terapeuttista ja laatuaikaakin, mutta mieluummin lukisin ja kävisin jossain kahvilassa kahvilla ;)

Katja Tanskanen, hyvä työnjako! Minun pitäisi enemmän ryhdistäytyö kotitöissä, mutta vauvan kanssa valvominen vei terän tekemisistä. Nyt kun meillä on taas nukuttu öisin voisin vaivautua vähän enemmän :)
Äiti ja muutama kaveri on sanonut samaa noista patalapuista. Pitääpä miettiä :)

Paula, juu, ei tiskeille :)

Loviisa, joo, patalapuista saa yllättävän persoonallisia lahjoja! Kaverini (se joka sai sen Fuck the Diet-patalapun) oli ensin katsonut, että "Jaahas sitä on oikein perheenemäntänä ahkeroitu patalappu lahjaksi", kunnes hän oli kääntänyt lapun ja nähnyt tekstin. Hihhih!

utukka kirjoitti...

Heips! Tiskaaminen heti aterian jälkeen on möhlää. Vaan hyvinnukutun yön jälkeen, aamukohmeessa, lämmin vesi ja pesuaineen raikas tuoksu herättävät kivasti silläaikaa, kun kahvi lorisee. Hyvin terapeuttista, ja sitten päivä onkin jo voiton puolella.

Taika kirjoitti...

Tosi hauskoja patalappuja!

Minäkään en tykkää tiskaamisesta.

Sinulle olisi haaste blogissani.

Ei osallistumispakkoa. ;)

Ilona kirjoitti...

Jaaha, minä olen sitten outo ilmestys täällä. Tiskaaminen on nimittäin hirmuisen kivaa!

Kivaa siitä tekee se, että tiskattavat ovat kauniita yksilöitä (tämän takia hankin vain nättejä astioita ja keittiövälineitä) ja tiskatessa voi kuunnella musiikkia täysillä ja laulaa mukana huonolla nuotillaan.

Katilein kirjoitti...

Utukka, joo ei huvita tiskata, kun on juuri vatsa täynnä ja hyvä olo... mutta ei minua huvittaisi tiskata aamullakaan, vaikka välillä sitä teenkin samalla, kun tytär syö aamupalaa.

Taika, tulen kurkkaamaan haastetta pikimmiten :)

Ilona, hieno ilmestys sinä olet, ihana asenne! Minullakaan ei (ainakaan omasta mielestäni) ole kuin kauniita astioita, mutta ei se silti ole tiskaamisesta mukavampaa tehnyt...

Mai kirjoitti...

Hi hii..patalaput ovat loistavat!

Katilein kirjoitti...

Mai, niitä oli hauska väkertää :)

Norppa, Noora kirjoitti...

Tiskaaminen tuntuu henkilökohtaiselta rangaistukselta. Vaikkakin olisi kyse omista lautasista, jotka itse on likastanut. Olen vielä melko lyhyt, joten AINA kun huuhtelen astioita ja nostan niitä kuivauskaappiin, vettä tippuu hihastani sisään, ja muistan miksi tiskaus tuntuu niin äärimmäisen vastenmieliseltä. No, en voi puolustautua millään. Kaiken kaikkiaan mikään siivoukseen liittyvä ei suju kohdallani "kuin vettä vaan". *huokaus*
Hienot tiskirätit!

Katilein kirjoitti...

Norppa, Noora, no just noin multakin valuu vettä hihaan, lyhyt kun olen minäkin..