tiistai 4. marraskuuta 2008

Valmistautumista

Tänään kävi pappi ja toi hienon virsikirjan vauvalle. Siihen voi etusivulle kirjoittaa kastepäivämäärän, jotta sen muistaisi myöhemminkin. Sovimme ristiäisistä. Pappi oli arvokas ja mukava vanhempi herrasmies.
Saimme myös kastekynttilän. Se sytytetään ensi sunnuntaina.
Melkein kahdeksan vuotta sitten esikoisen kastepöytä näytti tältä. Asuimme silloin toisessa talossa. Se talo näkyy nykyisen kotimme ikkunasta.
Minä tykkään asua näillä nurkilla.

7 kommenttia:

Helena S. kirjoitti...

Me järjestimme lapsellemme megaristiäiset, kun mies kutsui koko sukunsa. Ei enää ikinä!!! (lapsi oli hyväntuulinen, mutta äidille se oli yhtä tuskaa)

Anonyymi kirjoitti...

Jännittäviä aikoja teillä. Onneksi mieskin osaa tehdä monenlaista, niin saat apua. Onnea juhlavaan hetkeen!

Katilein kirjoitti...

Helena S, kauheaa sentään! Kyllä ne miehet sitten keksii! Meille tulee 20 ihmistä ja sekin on jo ihan sietokykyni rajoilla.

Leijonainen, minä pääsen tällä kertaa vähällä! viimeksi tein kaiken yksin, mutta silloin minulla ei ollut näin kätevää miestä. Kirjoitan kyllä ristiäisistä sitten myöhemmin.

M'man kirjoitti...

Oikein kaunista ristiaispaivaa toivottaen perheen uudelle tulokkaalle (jos se ei viela ole siis vietetty) :)

Esikoisesi ristiais kakku on aivan upea, itseko sen taiteilit?

Katilein kirjoitti...

Ristiäset ovat siis ensi sunnuntaina 9.11., kirjoitin vähän sekavasti. Minulla ei ole ollenkaan jauhottuvaa peukaloa, kakku oli leipomosta tilattu.

Kimmo kirjoitti...

Kiertelen työkseni ristiäisissä. Tuollaista virsikirjaa en ole ennen nähnyt. Kaunis ele seurakunnalta antaa kaunis kirja. Meillä annetaan kirja "Kirkkovuosi lapsen kanssa" vain ensimmäisen lapsen ristiäisissä, eikä siihen tule mitään kastemerkintöjä.

Katilein kirjoitti...

Kimmo, saimme Kotien rukouskirjan ensimmäisen lapsen synnyttyä. Minäkin pidin tuosta virsikirjasta. Lisäksi pidän virsien laulamisesta ja tunnen suuren määrän virsiä, kiitos ala-asteen musiikkikäytäntöjen. Lempivirteni on 555.