lauantai 6. syyskuuta 2008

Syksyn sävyjä

Tänään olen ihan tahallani uuvuttanut itseni. Olin kirpparilla, kaupassa ja sitten vielä sienimetsässä kaksi tuntia. Saaliina kantarelleja, suppiksia ja iso kasa herkkutatteja. Sisulla mentiin. Keho kiljuu kivusta, mutta henkinen tilani ei ole pitkään aikaan näin autuas. Supistuksia en silti saanut aikaiseksi.

Laskettu aika on huomenna.

8 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

SInullahan on ollut touhukas päivä, ja tulossa vielä jännittävämpiä hetkiä! Ihanan syksyiset värit kuvissasi!

Inka kirjoitti...

Tsemppiä viime hetkiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo toi muistoja mieleen. Meillä oli iso mäki talomme takana, ja minä painelin vatsa pystyssä mäkeä ylös alas muutaman kerran, mutta ei mitään vaikutusta. Jalat oli turvoksissa, eikä olisi saanut niin paljoa liikkuakaan, mutta kun toivoin kovasti, että nyt alkaisi tapahtua.

Toivon kovasti, että sinulla alkaisi tapahtua, mutta älä nyt kuitenkaan rasita itseäsi liikaa, tarvitset voimia, sitten kun tulee tosi aika.

Rita kirjoitti...

Kuvasarjassa kissa hauskasti juuri lankakerien yläpuolella :)

Katilein kirjoitti...

Elsa, minä jotenkin inspiroiduin ottamaan tuon värimaailman kuvia, kun löysin kuvissa olevan keltaisen kaitaliinan, jonka olemassaoloa en edes muistanut.

Inka, kiitos :)

Leijonainen, tämä päivä on mennyt aika lailla huilatessa, tosin eilisen jäljiltä en pahemmin pääsekään liikkumaan kuin sohvalta jääkaapille ja päinvastoin :) Suklaa lievittää särkyjä tehokkaasti.

Rita, hyvin huomattu! Meidän kissoistamme langan katkaiseminen hampailla on tärkeää, mutta aivan liian aliarvostettua työtä :)

Tiukunen kirjoitti...

Ihanat syksyiset värit näissä kuvissa tosiaan..! :)

Heini kirjoitti...

Teillä on selkeästi joku mahtava sieniapaja lähellä! :D

meidän lähistöltä tuntuu löytyvän vain kärpässieniä tai sitten on tie liian lähellä eikä viitsi poimia.. mutta tällä viikolla olisi kuitnekin tarkoitus vielä käydä muutama paikka katsastamassa.

Jaksamista viime hetkiin masun kanssa ♥

Marika kirjoitti...

Sulla on siellä viikonloppuna riittänyt touhua :) Ihania nämä kuvat, joissa kaikissa on kauniita syksyisiä värejä! Ja kisu, iiihana! :)