tiistai 2. syyskuuta 2008

Anna hyvän kiertää


Tänään posti toi minulle hienon paketin. Olin aiemmin osallistunut Mustikan blogissa
Anna hyvän kiertää - tempaukseen (pif) ja nyt Mustikka lähetti minulle yllätyslahjan! Lahja osui aivan nappiin, koska siinä on kissa (pidän kissoista) ja myös sellainen värimaailmaa, joka miellyttää kovasti. Mukana tullut korttikin oli hieno kissoineen ja vanhanaikaisine tunnelmineen. Kiitos Mustikka!
Nyt täytyy löytää kisumisulle hyvä paikka. Yksi voisi olla ulko-ovi, olen kaipaillut siihen jotain koristetta, kun kesäkranssi saa lähteä talveksi varastoon. Asun kerrostalossa, joten kissalle ei tulisi ovessa ollessaan edes kylmä :) ja sitten muutkin voisivat ihailla sitä.


Yllätykset ovat mukavia ja siksi olen osallistunut uuteen Anna hyvän kiertää-tempaukseen. Se löytyi Heijastuksia jalokiven pinnalta -blogista.

Säännöt ovat seuraavat:

*Lupaan lähettää jotain itse valmistamaani (esim. virkattua, neulottua, kirjailtua jne.) kolmelle ensimmäiselle tähän ilmoittautuneelle.

*Yllätys pitää toimittaa perille seuraavan vuoden aikana eli ensi syyskuuhun mennessä.

*Osallistuja kertoo, mistä tapahtuman löysi ja lupaa omassa blogissaan tehdä kolmelle ensin ilmoittautuneelle jonkin yllätyksen.

Jos pidät yllätyksistä, ilmoittaudu kipin kapin :) Toivottavasti tänne löytäisi pian kolme yllätyksistä pitävää henkilöä...

7 kommenttia:

Tanya kirjoitti...

Saamasi kissayllätys on ihana. Itsekin kissoista tykkään, kerran valkoisen "pölyhuiskun" omistaneena.

Olen miettinyt tätä Anna hyvän kiertää -tempausta sitä yhdessä jos toisessa blogissa nähneenä ja miettinyt, osaisinko mitään mukavia yllätyksiä käsilläni tehdä. Mutta jos kerran aikaa on ruhtinaallisesti vuosi...! :)

Menköön syteen tai saveen: ilmoittaudun mukaan!

Helena S. kirjoitti...

Anna hyvän kiertää pitäisi olla jonkinlainen toiminnallinen tempaus, siis hyvä teko lahjan sijaan (vaikka onhan tuokin hauska idea käsityöihmisille). Esim. naapurin mummon auttaminen tms. Varsinkin stadissa on helppo saada aikaan sekä ihmettelyä, hyvää mieltä että asenteiden muutosta auttamalla jotain ventovierasta ihmistä ilman mitään syytä tai palkintoa. :-)

Katilein kirjoitti...

Aivan. En tiedä, mistä tämä nimi on johkaantunut tälle käsityöjutulle, englanninkielinen vastine sille oli Pay it forward. Minä nyt käytän tuota samaa nimeä, kuin muutkin.

Salainen patalappu kirjoitti...

Tervehdys!
Olen salainen patalapun tekijä ;)
Tiedustelisin onko sinulla jotain tiettyä väriä jota toivoisit patalapun olevan tai jotain muita toiveita asian tiimoilta? Kaikkeen en uskalla suostua, mutta katsotaan mitä saan kehiteltyä :)

Katilein kirjoitti...

Heippa salaisen patalapun tekijä! Annan mielelläni aivan vapaat kädet. Kaikki väritkin käyvät. Keittiö meillä on pirteän oranssi ja kaapit ovat puun väriset, keittiössä on myös keltaisia asioita.. Mutta kuten sanottu, minulle sopii kaikki :)

Salainen patalappu kirjoitti...

Homma on harvinaisen selvä. Yllätän sinut sitten aikoinaan ja toivottavasti mukavissa merkeissä :)

mustikka kirjoitti...

Mukavaa, että kisulit tulivat perille ja pidit niistä :) Iloista syksyn jatkoa.