perjantai 19. syyskuuta 2008

Patalappu ja tunnustusta

Näin hienon patalapun sain Virkkausringin Salainen patalappu-vaihdossa Terhiltä.
Näin syksyn tultua värit saavat taas uutta merkitystä ja ainakin minua miellyttävät eri värit kuin kesällä. Vaikka saamani patalapun värit eivät ehkä heti tuokaan syksyä mieleen, minä löysin niistä pihlajanmarjojen punan ja syystaivaan sinisyyden. Kiitos Terhi!
Noin kivan muistikirjan löysin kauppareissulta Lidlistä. Olin ihan yllättynyt, välillä siitäkin kaupasta voi tehdä löytöjä! Mukaan tarttui myös suklaata, mums. Muistikirja on iso, A4-kokoa. Mihinköhän käyttöön se päätyy?

Tällaisen tunnustuksen olen saanut Anionilta, Kutrilta ja Auringonkukkametsältä. Kiitos, kyllä tällaiset saavat hyvälle mielelle :)

Annan tämän I love your blog-tunnustuksen
Poikkeavan tavallista elämää-blogille. Siinä blogin kirjoittaja, Olematon yhdistää kirjoituksissaan arjen, elämän pohdiskelun, perheen kuulumiset ja kirjasitaatteja kiehtovalla tavalla. Hänen teksteissään ihailen myös tiivistämisen taitoa. Olematon osaa sanoa asioita napakasti ja hyvin. Toivoisin itselleni samaa ominaisuutta.

Million Dollar Friend Awardin sain Hot mama II-blogin pitäjältä. Kiitos paljon :) Hot mama II-blogin pitäjä Helena S. oli omassa blogissaan kauniisti perustellut palkinnon saajat ja hän oli kirjoittanut minunkin blogistani kivat perustelut. Tulin siitä iloiseksi, kiitos vielä Helena S. Häneltä sain myös idean perustella näiden palkintojen saajat.

Tämän tunnustuksen annan eteenpäin O'Lealle. Hänen bloginsa saa minut hyvälle tuulelle. Blogissa on hienoja piirroksia ja minua miellyttävää välillä hiukan mustahkoakin huumoria.

Pellavasydämen Nora huikkasi minulle, että voisin napata allaolevan tunnustuksen mukaani ja kävinkin sen hakemassa. Kiitos Nora vinkistä.

Tämän haluan lähettää kahdelle lämminhenkiselle ja suloiselle blogille.

Elohiiri
kirjoittaa blogissaan arjen kauniista asioista ja kahdesta suloisesta lapsestaan. Hänen puuhansa inspiroivat myös muita bloggaajia. Lisäksi minusta on kiehtovaa törmätä ihmiseen, joka rakastaa siivoamista. Itse edustan toista ääripäätä :)

Villa Kanerva-blogin Tanya kirjoittaa monipuolisesti lapsista, arjesta, sisustuksesta, kirjoista ja kaikesta ihanasta hyvällä huumorilla höystettynä. Jostain syystä tunnen hengenheimolaisuutta tämän bloginpitäjän kanssa, vaikka emme ole koskaan tavanneet.


Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! Suosittelen piipahduksia mainitsemissani blogeissa. Haluan myös huomauttaa, että moni muukin blogi olisi tunnustuksen ansainnut, mutta tällä kertaa päädyin edellä mainitsemiini.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iik! Kiitos. Mustan huumorin kukka ei toivottavasti lakastu syksylläkään, kirveelläkään. Tänks!

olematon kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta & sanoistasi,
ihan häkellyn :)