perjantai 5. syyskuuta 2008

Keittoa köhäisille


Syksyisin on mukava syödä keittoa. Tässä helppo kanakeiton ohje. Mies laittaa tätä minulle, kun olen kipeä. Varsinaista lohturuokaa siis.

Tarvitset:
450 grammaa kanasuikaleita, vaikka hunajamarinoituja
2/3 litraa vettä
kanaliemikuution
pussillisen pakastekasvissuikaleita
1/2 pussia pakastemaissia
1/2 pussia pakasteherneitä
vajaan 1/2 pakettia Koskenlaskija-sulatejuustoa
öljyä
currya
ja koristeeksi persiljaa

Laita vesi kiehumaan kattilaan ja lisää kanaliemikuutio.
Kuumenna öljyä pannulla ja ruskista teelusikallinen currya siinä. Jos olet curryn ystävä, voit laittaa sitä enemmänkin.
Lisää pannulle kanasuikaleet ja paahda ne kypsiksi.
Lisää kaikki kasvikset ja kanasuikaleet kiehuvaan veteen.
Sulata Koskenlaskija-juusto joukkoon.
Lisää vettä tarpeen mukaan.
Anna hautua hetki.
Koristele persiljalla ja nauti.

Helppoa ja hyvää!

Laskettuun aikaan kaksi päivää...

5 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Köh köh, tätä täytyy kokeilla ;)

Jonna kirjoitti...

Minä olisin nyt kyllä lohtukeiton tarpeessa! Flunssa ei ota laantuakseen.

Voi, teillähän on nyt jännittävä viikonloppu! Toivotan lämpimästi onnea pienokaisen "hakumatkalle". Minun esikoisella on muutes syntymäpäivä 7.9.

Ihanaa viikonloppua!

Katilein kirjoitti...

Kiitos Jonna! Marjukka, tuo keitto on tosi ihanaa flunssassa, curry helpottaa tukkoisuuteen ja lämmin liemi hellii kipeää kurkkua. Pikaista paranemista teille molemmille!

Ilona kirjoitti...

Vakiokanakeittoreseptini on hyvin samankaltainen, ja kyllä on hyvää!

Jännittäviä aikoja tosiaan elätte. Jonnan tavoin toivottelen onnea.

Katilein kirjoitti...

Kiitos Ilona :)