tiistai 22. heinäkuuta 2008

Retiisin identiteettikriisi
Tänään en ole ehtinyt lukea yhtään, mikä on aika poikkeuksellista. Tai olen minä lukenut kaikenlaisia kiinnostavia blogeja täällä netin ihmemaailmassa, mutta en ole lukenut kirjaa lainkaan. Sain eilen luettua Milan Kunderan Kiireettömyyden, mutta se ei nyt oikein mennyt jakeluun... Kirjassa on paljon kulttuurihistoriallisia viitteitä ja ymmärsinkin niitä, mutta taisin lukea kirjan alun niin nopeasti, etten muista siitä enää mitään.
Minulla saattaa olla lukihäiriö väärinpäin. Sen sijaan, että lukemiseni olisi hidasta ja minun olisi vaikea ymmärtää lukemaani, luenkin niin vauhdilla, että välillä menee tekstiä "ohi". Pitäisi malttaa lukea hitaammin ja nauttia kirjallisuudesta sen sijaan, että lukeminenkin muuttuu suorittamiseksi. Kirjan lopun muistan hyvin ja ymmärsin viittaukset Markiisi de Sadeen, kun uteliaisuuttani menin sitäkin viime kesänä lukemaan... Kirjan alusta en osaa sanoa mitään -täytyy lukea se uudelleen.
Tänään äitini palautti lapseni ja toi minulle muutamia retiisejä. Ne ovat kyllä hullunkurisen muotoisia. Lapseni sitten totesi, että osa retiiseistä haluaisi selvästi olla porkkanoita. Niinpä. Ihan selvä retiisien identiteettikriisi. Katso vaikka itse.

4 kommenttia:

virkku kirjoitti...

Onpa hassuja retiisejä :). Oliko maku kentis porkkanainen vai ulkonäöstä huolimatta retiisimäisen rapsakka? ;)

Katilein kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katilein kirjoitti...

yritin kirjoittaa kommentin aiemmin, mutta se oli pakko poistaa, kun tein niin pahoja kirjoitusvirheitä...

Retiisien maku oli ihan aitoa vahvaa retiisiä.. Kai ne ovat menneet mukaan nykyiseen tyhmään laihdutusvouhotukseen, ainoastaan yksi on tajunnut, että pyöreä on IHAN HYVÄ MUOTO :)

navettakissa kirjoitti...

:D Jäin lueskelemaan sun vanhoja kirjoituksia ja tästä(kin) tulin niin hyvälle tuulelle! Hih! Mä olen kerran lukenut tekstiä, jossa joku ihmetteli, että "onko olemassa pitkulaisia punajuuria". Sitä en tiedä, mutta Kate Moss -retiisejä ainakin on! :D