sunnuntai 3. elokuuta 2008

Kaputt

Ei, tämä ei ole päivän kuva-arvoitus, vaan rikki mennyt virkkuukoukkuni! Voitko kuvitella, että viime kuussa ostamani koukku sanoi nyt jo sopimuksensa irti! Voi olla, että olin hieman kovakourainen joskus, mutta kyllä vähän sitkeämpi pitäisi olla. Kurjaa! Minulla ei ole toista 2 millin koukkua löydöksissä. Ja Leijonainen, tämä ikävä takaisku viivästyttää nyt Pif-lahjan saapumista.

Ps. Pifissä on vielä tilaa, kts. edellisistä teksteistä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa harmillinen takaisku! No, todellisuudessa minulla ei ole mitään kiirettä. Hyvä kun viivästyy, niin on toivoa saada edes yksi syntymäpäivälahja. Elokuun leijonainen siis olen, 19 päivä synnyin. Silloin oli kauhea syysmyrsky, puita oli kaatunut tielle, eikä kätilö meinannut millään päästä perille. Mutta onnellinen loppu, kuten monissa tarinoissa. Ehkä jotain vaurioita, kuten tämä taiteilijuus ;>)

Katilein kirjoitti...

Ei hätää, täytyy hakea kaupasta uusi koukku.
Ahaa, olet siksi Leijonainen, minä olenkin sitä miettinyt. Minä olen heinäkuun rapu. Äiti-parkani synnytti minua melkein 40 tuntia ja silloin oli kova rankkasade, kun viimein suvaitsin tulla. Mahdollisten vaurioiden eritteleminen veisi tässä liikaa tilaa, heh.

Mutta taiteilijuudesta: Se on lahja.