maanantai 1. joulukuuta 2008

Joulukalenteri

Viime yönä tonttu oli hiipinyt Iriksen huoneeseen, pystyttänyt sinne maalaustelineen (!) ja maalaustelineellä nökötti käsinkirjailtu joulukalenteri kahdenkymmenenneljän paketin kera!! Sen verran tonttu paljasti minulle, että tuon taulun on kirjaillut siskoni. Siskoni on Iriksen kummitäti.
(Voi olla, että myös äidilläni ja minulla on lusikka tuossa joulusopassa...)

12 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Voi hyvänen aika! Onpa Iriksella onnea :) Joku lapsi voisi jo pyörtyä kun tuon kalenterin näkisi huoneessaan.

Elina kirjoitti...

Ihana määrä pieniä paketteja! Ja upeasti tehty tausta. Varmasti Iris on aivan innoissaan tuosta kalenterista.

Katja Tanskanen kirjoitti...

Tuollaisen kalenterin minäkin haluaisin. Nalle Puh, Nasu ja kumppanit ovat suosikkejani, ja kalenteri on satumaisen kaunis.

Äitini teki minulle ja siskoilleni pakettikalentereita, kun olimme pieniä. Niistä on mukavia muistoja.

Kiitos, Katilein siitä vinkistä Leijonaisen blogiin. Viihdyn hänen maailmassaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pakettikalenteri! Minäkin tein tuollaisia, silloin kun tytöt olivat pieniä.
Voi Iriksen iloa!

Inkivääri kirjoitti...

Onpa ihanan näköinen, kyllä Iriksen kelpaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei tuolla puhuttiin minustakin. Kiva jos olet antanut vihjeen sivuilleni ja tervetuloa Katja Tanskanen, kiva jos olet tykännyt. Jätä joskus viesti käynnistäsi.

Kati kirjoitti...

Vitsi mikä joulukalenteri, ihana! Piti tulla kurkkaamaan kuka olet ja mistä tulet. Kivat sivut! Pikasiivous tuli tehtyä ja kaupassa käytyä ennenkuin vieraat saapuivat. Nyt vaan on lähestulkoon sama hävityksen kaupunki kuin aamulla, heh. Että se siitä...

himalainen kirjoitti...

Ihana kalenteri! Eihän sitä malttaisi joulukuussa nukkuakaan, jos olisi joka aamu paketti odottamassa. Mukava pieni jännitys aina aamulla, joulukuun aamuista jää varmasti ihana muisto Irikselle :)

Katilein kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! Kirjoitin jokaiselle vastauksen erikseen, mutta se katosi jonnekin bittiavaruuteen. Tästä lannistuneena kirjoitan nyt kaikille yhteisesti. Iris oli varmasti iloinen kalenterista. Uskon, että joulukuussa hän nousee huomatavsti ripeämmin sängystä kuin yleensä :) Minulla ja siskolla oli pieninä pakettikalenteri. Kyllä on sillä tontulla ollut töitä, kun on hommannut ja paketoinut 48 lahjaa! Minä sentään paketoin vain 8 (ja sisko 8 ja äiti 8.) Sisko oli nähnyt kovan vaivan kirjailutyön kanssa.

Mari kirjoitti...

Hieno pakettikalenteri ja vielä ristipistoilla :). Lapsilla on ihanaa joulukuussa kun moisia aarteita pääsevät joka aamu availemaan.

Ihanaa joulunalusaikaa!

Tanya kirjoitti...

Ihana kalenteri, mutta miten tyttö malttaa olla avaamatta toisia paketteja jo etukäteen?!?! :D

Minun on muistettava joka ilta tonttuilla luukun taakse uuden aamun lahja, kun ei sitä voi etukäteen täyttää :)

Katilein kirjoitti...

Mari, joulukuu on lapsille kyllä mahtavaa aikaa!

Tanya, Iris on aina malttanut avata kalentereita luukun kerrallaan, myös pienempänä. Pakettikalenteri hänellä on nyt ensimmäisen kerran. Hän jopa suunnitteli, että ei joku päivä avaisi pakettia, niin olisi sitten seuraavana päivänä kaksi avattavaa, mutta siitä suunnitelmasta hän luopui myöhemmin :)