tiistai 5. heinäkuuta 2011

Kuusi kuvaa


Lähdin eilen juhlimaan syntymäpäiviäni ex-tempore. Tänään väsytti niin vietävästi, että ruuassa oli pakko oikaista. Pakastevihanneksia pannuun ja vihreäkorkkista Créme Bonjouria, kermaa, currya, timjamia ja mustapippuria perään. Maistui muuten todella hyvältä!


Sain syntymäpäivälahjaksi lahjakortin. En ole kiinnostunut shoppailusta, mutta eilen sisäinen harakkani meni pois tolaltaan kaiken ihanan ja kiiltävän edessä. Toiseksi ylimmän kuvan kaulakorusta tuli sisko-koru, koska mukana ollut pikkusiskoni osti itselleen samanlaisen.


Rannerengas oli kädessäni, kun juhlin elämässäni alkavaa uutta vuotta viime yönä. Törmäsin ystäväni kanssa muusikoihin. Aamun jo sarastaessa istuimme Vanhan Rauman pittoreskissa ympäristössä laulamassa ja juttelemassa. Hetki oli ihan älyttömän hieno ja koska miehet olivat niin ammattitaitoisia laulajia, kuulostin ystäväni kanssa heidän taitonsa ympäröimänä hyvältä. Voimakkaimpia yhteisöllisyyden tunteita koen juuri musisoidessani tuttujen tai tuntemattomien kanssa. Musiikin kieli on universaalia.


Strassikoristeiset mustat hanskat ovat täydelliset Mustan Pitsin yöhön, jota vietetään Raumalla tämän kuun lopussa. Enää puuttuu muu asustus...


Ihanaa, että ilma viileni niin, että alkoi tehdä mieli teetä. Jostain syystä etenkin teen kanssa olen tarkka. Juon mieluiten luomua. Seuranani teekuppi ja ajatukseni valvon vielä valoisaa iltaa.

Kaikkein ihanin lahjani oli mieheltäni saamani Nikonin digijärjestelmäkamera.Olen haaveillut kamerasta kauan. Tällä kertaa aion lukea käyttöohjeet kunnolla.Kameran mukana tuli myös oikeus osallistua valokuvaamisenopetukseen. Kurssi on elokuussa. Toivon, että oppisin näyttämään maailmaani kuvien avulla.

4 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Herkullisia kuvia. Toivottavasti ehdimme tänä vuonna Porin jatseilta pitsiviikoille.

Yaelian kirjoitti...

Aika ihanathanskat! Ja myöhästyneet synttärionnittelut!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Hauska kuvasarja, ihania kaikki! Onnea myös kamerasta. Ainakin itse olen tosi onnellinen järjestelmäkamerastani, vaikken muuten tekniikasta niin perustakaan.

Jätin sinulle pienen haasteen blogiini. :)

Katilein kirjoitti...

Helena, sinulla on blogissasi henkeäsalpaavia kuvia!

Pitsiviikko on kiva tapahtuma, toivottavasti se sopii aikatauluihinne!

Yaelian, Kiitos paljon! Hanskat ovat ihan turhuutta, mutta ah! miten ihanat! :)

Katja, kiitos! Suhtaudun kameraan kunnioituksella. Pian aloitan kuvaamisen!

Kiitos haasteesta! Äkkiä ajateltuna se tuntuu hankalalta, mutta enköhän minä vastaukset löydä!