lauantai 16. heinäkuuta 2011

Aforismeja, hyväntekeväisyyttä ja yleistä maailmanparantamista

Minulla on mieluisaa puuhaa menossa. Harrastukseni on hyväntekeväisyystyö ja olen kotikaupungissani Unicefin paikallisryhmän puheenjohtaja. Pääsemme ensi viikonloppuna osallistumaan JamIt-nimiseen ihmisläheiseen festivaaliin. Meidän kojullamme yhtenä myyntiartikkelina tulevat olemaan aforismit. Minulla on aikoinaan taidemuseolta ilmaiseksi saamiani taidelehtiä ja nyt ne pääsivät käyttöön. Olen kirjoitellut aforismeja sopiviksi katsomiini lehtien sivuihin.

Ylimmässä kuvassa näkyy lehtien sivuille kirjoitettuja aforismeja. Rullalla olevat ovat niitä, jotka ovat lopullisessa myyntiasussaan. En ikävä kyllä ole kovin taiteellinen, mutta noista tulee mielestäni kivannäköisiä ja niitä on ollut todella mukava tehdä.

Mieheni yllättää minut välillä positiivisesti. Hän kannattaa idealismiani ja osti minulle Reilun kaupan viiniä. Palesa-niminen viini ilahdutti maukkaudellaan. Se on raikasta ja siinä on ihanan hedelmäinen jälkimaku. Viinilasi vieressäni jatkan vielä hetken aforismien parissa. Jos olet tulossa JamIt-festivaalille, tule moikkaamaan. Hyörin Unicefin toimipisteessä.

2 kommenttia:

Kimmo kirjoitti...

Hieno juttu. Eikä viinikään ole hassumpaa.

Katilein kirjoitti...

Saan hyväntekeväisyystyöstä paljon iloa, mutta kyllä se välillä vähän stressaakin...