keskiviikko 12. elokuuta 2009

Regatta

Viime viikonloppuna lomailimme Helsingissä ihan kahdestaan, tyttäreni ja minä. Oli todella kiva ja tekemisen täyteinen viikonloppu. Olin ensi kertaa erossa vauvasta, mutta kotiin jääneillä miehillä oli mennyt myös oikein hyvin.
Sibelius-monumentin läheltä, Töölönlahdelta löysimme todella herttaisen kahvilan. Sen nimi on Regatta.Sisällä kahvilassa riitti paljon katseltavaa.

Santsaus-politiikka oli vähintäänkin reilua! Söin kahvilassa yhden elämäni parhaista kanelipullista! Kahvila sijaitsee kivan nimisellä kadulla, Kesäkadulla.

8 kommenttia:

Rita kirjoitti...

No enpä ole tuommoistakaan nähnyt enkä moisesta santsauksesta kuullut vaikka Helsingissä asun, tosin pohjoisen rajan tienoilla...

Olipa mukavaa että sinulla oli tyttären kanssa yhteistä aikaa :)

arleena kirjoitti...

Meilahden kaupungin osa on kaunista, meri lähellä ja puistoja.

Katilein kirjoitti...

Rita, tuo oli mukava paikka kahvitella sen jälkeen, kun olimme olleet Sibelius-monumentin luona.

Arleena, onkohan tuo sitten Meilahti, en oikein tunne Helsinkiä. Jossain luki, että tuo on Taka-Töölöä. No, kadun nimi ainakin lienee oikein :)

Hilja kirjoitti...

Onpa symppiksen oloinen kahvila. Mäkin söin yks päivä pitkästä aikaa kanelipullaa ja maistuipa hyvältä! Joskus lapsena syötiin aina kanelipullaa ja pitkäksi aikaa kyllästyin siihen kokonaan. Mut nykyään sitä saa niin harvoin että se on alkanut taas maistua hyvältä.

violet kirjoitti...

Juu ne kato juottaa täyteen kahvia ja sitten alkaa tehdä mieli toista pullaa, kolmatta ja sitä rataa...

Pink Links kirjoitti...

Onpas suloinen kahvila, jossa on vieläpä reilu meininki.

Katilein kirjoitti...

Hilja, minä en pidä makeasta ollenkaan, mutta pullat näyttivät niin hyviltä, että oli pakko maistaa ja oli kyllä suussa sulavaa!

Violet, niinpä! Aika kieroa :) Onneksi pullat ovat tuolla hyviä!

Pink Links, kyllä! Reilu ja kiva meininki! Huomasit muuten Iriksen asun. Blogissani taitaa olla paljon enemmän pinkkiä kuin olen huomannutkaan!

Kimmo kirjoitti...

Regatassa olen minäkin käynyt. Mukava paikka! Tyttäreni asui vielä viime vuonna aivan lähellä tuota kahvilaa. Nyt hän asuu Kalliossa ja löysin sieltäkin kivan kahvilan. Kerron siitä pian blogissani.