sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Nostalgiset noidat


Kuvassa olen minä lumisena pääsiäisenä kahdeksankymmentäluvun loppupuolella. Alemmassa kuvassa olen siskoni kanssa. Lapsuuden pääsiäiset olivat kivoja. Meille ei suinkaan pääsiäispupu tuonut ikinä mitään vaan aina pääsiäisnoita. Sama perinne jatkuu omien lasteni kanssa. Täällä eivät puput pompi, vaan yön pimeydessä täällä hiippailee noita, joskus kaksikin ja munia piilotetaan mitä merkillisimpiin paikkoihin...
(Osaan muuten nauraa ihan kammottavaa noitanaurua, silloin tällöin vihastutan ja ihastutan perhettäni sillä.)

11 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Ihanat trullikuvat!
Onko noitanauru kjæhkjæh, kihikihi vai buahhhhaahhhaaa? Nyt sun pitanee nauhoittaa vahan noitanaurua ja laittaa meille kuultavaksi blogiin! ;)

Iloista Paasiaissunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana noitanauru, vaikka ei oikein kuulu tänne asti. Meillä kävi kymmenkunta pikkunoitaa virpomassa.
Kaunis pääsiäispöytä sinulla tuossa edellä, minä rakentelen nyt juhlapöytää huomiseksi, koska äiti ja tyttäret ja IHANA Emmi tulevat syömään.

Tirlitta kirjoitti...

Mainioita trulleja! Teidän noidat ovat kyllä ystävällisiä kun piilottelevat pääsiäismunia. Minä menin möläyttämään tytöille, että joskus kauan sitten noidat poltettiin roviolla.. Kympin äiti keräilee taas pisteitä turhilla totuuksilla :)

Katilein kirjoitti...

MaaMaa, noitanauru on sellaista kraahhahhahhahhahhaa... oikein kimeää ja kamalaa. 8-vuotiastani vähän pelottaa, jos nauran sitä. Samalla häntä kiukuttaa, kun hän ei itse osaa nauraa sitä.

Uuna, kivaa, että teillä oli virpojia! Näillä nurkilla ei pahemmin virvota.
Sinun pääsiäispöydästäsi tulee varmaan aivan ihana, ainakin muut pöydät, joita olen blogissasi nähnyt ovat olleet hienoja.

Tirlitta, no kympin äitejä löytyy sitten näiltäkin nurkilta. Juuri yhden ystäväni kanssa (hänellä on myös kaksi lasta) juttelimme siitä, mitä on vahingossa tullut möläyteltyä. Joulupukkia emme vielä ole paljastaneet, mutta kaikenlaisia muita totuuksia on kyllä tullut ladeltua. Ja sitä paitsi noitia ON poltettu roviolla :)

Kyllä lapset noista jutuista henkiin jäävät, vaikka äidit (kuinkas muuten) keräävät syyllisyyttä puheistaan.

neidonhiuspuu kirjoitti...

Blogini on taas "auki". Tervetuloa ja
iloa.

M'man kirjoitti...

Hauskaa paasiaista sinullekin KAtilein ja perheellesi :))

Katja Tanskanen kirjoitti...

Aivan ihania noitakuvia!

Tulee lapsuuden noitailut mieleen:)

Kammottavaa noitanauruasi tahtoisin ehdottomasti kuulla. Lupaathan nauraa seuraavalla kerralla niin lujaa, että minäkin kuulen? ;)

Taika kirjoitti...

Riemastuttavia kuvia!

Minäkään en ole tehnyt tuttavuutta pääsiäispupujen kanssa.

Noitia ei ole ovellani näkynyt vuosiin. Minulla on heitä ikävä.

Näistä kuvistasi tulin hurjan iloiseksi:D

Mukavaa pääsiäistunnelmaa sinulle!

Katilein kirjoitti...

Neidonhiuspuu, kiitos kutsustasi!!

M'man, kiitos :)

Katja Tanskanen, mitä ihmettä!!! Eikö muka kammottava käkätykseni kuulunut Harjavaltaan asti!!! Olit varmaan suihkun kohinassa, kun nauroin.

Taika, no onpas kumma, kun noidat eivät muistaneet ovellasi vierailla!! Tämäkin noita taitaa potea hieman dementiaa,kun ei oikea ovi osu kohdalle, muuten laittaisin pinkin pääsiäismunan ovellesi :)

Paula kirjoitti...

Sinulla on aina ihania lapsuusmuistoja ja kerrot ne maukkaasti. Hyvin värikäs ja mielenkiintoinen elämä :)

Katilein kirjoitti...

Paula, olipas tämä kommentti, joka sai minussa aikaiseksi suuren oivalluksen! Minulla on mukavia lapsuusmuistoja, vaikka yksi vaihe oli hyvin onneton. En ole ennen ajatellut elämääni kovin värikkääksi, mutta onhan se. Vaikka mitä on tapahtunut! Kiitos tästä herätyksestä.