sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Naisellinen, viettelevä ja kaunis

...siinä kiteytettynä se, miltä tuntui viikonlopun itämaisen tanssin tunneilla. Kannatan sellaista liikuntaa, jossa aivan kuin huomaamattaan tulee liikkuneeksi puolitoista tuntia. Lisäbonuksena sai tuntea itsensä ihanan feminiiniseksi ja vietteleväksi. Olisipa täällä joka viikko tällaista liikuntaa tarjolla! Onneksi kesäkuussa on suunnitteilla uusi kurssi. Odotan sitä innolla.

10 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

Ystävöiseni Hannele antaa viikottaisia tunteja Porissa ja Luvialla.
http://www.tribal.fi

Tirlitta kirjoitti...

Voi! Minäkin haluan kokeilla. Heti googleen katsomaan löytyykö meidän läheltä mitään.

Paula kirjoitti...

Mulla oli sama tunne niinä vuosina kun tanssin karnevaalisambaa.

Solen kirjoitti...

Minulla on jo kauan ollut haaveena aloittaa vatsatanssi ja tekstisi jälkeen haluan aloittaa sen vielä enemmän! Kuulostaa erittäin houkuttelevalta.

Katilein kirjoitti...

Kutri, kiitos vinkkauksesta!

Tirlitta, no toivottavasti löytyy!!

Paula, huh huh, karnevaalisambaan kuntoni ei riittäisi, vaikka varmaan nauttisin siitäkin.

Solen, vatsatanssikin olisi varmasti hienoa, en ole (vielä) koittanut. Siinä saisi hyvin keskivartaloon kuntoa ja voimaa.

paperisydän kirjoitti...

Kuulostaa mukavan lempeältä liikunnalta!

Itse ei olekaan tullut tanssittua vähään aikaan ollenkaan. Pitäisi ottaa mallia tytöstäni joka tanssahtelee joka päivä :)

Kimmo kirjoitti...

Itämainen tanssi mielletään naisten tanssikksi, mutta olen joskus kuullut, etä alunperin sitä ovat tanssineet myös miehet. En ole kokeillut kuin ihan vähän kotona vaimoni kanssa.

Itse tanssin bailatinoa, josta löytyy molempia - naisellisuutta ja miehisyyttä. Siitäkin se on kivaa, että muita miehiä siellä ei juuri näy. Joskus meitä on kaksi miestä yhtä aikaa harkoissa, useimmiten olen ainoa.

Mukavaa tanssikevättä!

Katilein kirjoitti...

Paperisydän, aivan ihanaa oli, mutta tuntuu silti mukavasti lihaksissa ja hienkin saa otsalle.

Kimmo, kaikki tanssi taitaa alunperin olla miesten tanssia. Minäkin olen käynyt bailatinossa, se on mielestäni ihan huippukivaa. Opettajana on ollut sekä mies että nainen, mutta kolmesta kurssista vain yhdellä oli mies osanottajana. Bailatino sisältää minustakin maskuliinisia ja feminiinisiä asioita, miehet eivät vain ole vielä tainneet muutamaa fiksua lukuunottamatta hoksata sitä.

Katja Tanskanen kirjoitti...

Naisellisuus kunniaan!

Tahdon minäkin tanssimaan.

Kaunis kuva!

Katilein kirjoitti...

Katja Tanskanen, ihanan sointuva kommentti. Olen kanssasi samaa mieltä.