torstai 23. lokakuuta 2008

Ihana mies

VAROITUS!
Sisältää pinnallista ulkonäkökeskeistä hömppää!

Hah hah, te jotka olette viime aikoina eksyneet blogiini luulitte otsikon perusteella aivan varmasti, että kehun taas vauveliinia! Vauva on tietysti ihana mies, mutta kyllä tämäkin mies miellyttää.Näyttelijä Antti Reini on mielestäni i h a n a ! Pidän hänen ulkoisesta muodostaan. Se on silmääni tarpeeksi rosoinen, mutta kuitenkin huolettoman komea. Hänellä on mielenkiintoisen karhea ja matala ääni. Hän osaa luoda intensiivisiä katseita ja hänen läsnäolonsa suorastaan huokuu television ruudusta olohuoneeseeni. Aah.

(Tällainen huokailu on minulle hyvin epätyypillistä. Ei minulla ole koskaan ollut mitään miespuolisia idoleita enkä osaa ikinä vastata mihinkään hyvännäköisyyskysymyksiin, jos minulta niitä kysytään. Nyt minulla olisi kuitenkin antaa vastaus. Antti Reinissä vaan on sitä jotain, joka varastaa minun huomioni.)


...oi voi sentään *huokailee hän*.

12 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Lankeat selvästi renttumaisiin miehiin. :-) (Ja tämä ei mitenkään viittaa aviomieheesi!!)

Anonyymi kirjoitti...

OHO, pienempää ihanuutta odotin, mutta kyllä tämäkin komea on. Päässyt esiin oikein monen kuvan kanssa, joten vaikutuksen on tehnyt. Saa sitä nyt vähän...

Rouva Nordman kirjoitti...

Helena S, juu :) Ja kyllä se vähän mieheenikin viittaa, hänessä on pinnan alla olevaa renttuutta. Nuorempana on kuulemma ollut renttumaisempi, mutta sitten on tullut lisää ikää ja järkeä.

Leijonainen, ajattelin nyt laittaa oikein kunnon kuvapläjäyksen, jos sattuisi jonkun muunkin silmää miellyttämään.

Marikki kirjoitti...

No kuules, mulla sama kohde. Pari vuotta sitten tuli kakkoselta semmonen kotimainen sarja (en muista nimeä) missä Antti näytteli perheen isää, jolla oli sutinaa naapurin teini-ikäisen tytön kanssa. Seurasin sarjaa silmä kovana just Antin vuoksi! Oli noihin aikoihin joka öinen uneksinnan kohde :D

Marikki kirjoitti...

Niin ja minunkin heikkous tuntuu olevan renttumaiset miehet ;) Yksi kiltti sellainen on kulkenut rinnallani jo kolmetoista vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a, nyt kyllä täytyy sanoa, että aivan uus kasvo minulle, enkä edes koe jääneeni mistään paitsi. Mutta oishan se kauheeta jos me kaikki tykättäis yhdestä ja samasta! - Jaa hetko... nyt kävi mielessä jokin paahtoleipä- tai levitemainos, onks hää ollut sellaisessa missä muksut söi paahtiksesta vaan keskiosan ja jätti leivänkuoret lojumaan pöydälle?

sinilei kirjoitti...

Karheaa..rosoista..miehekästä..seksikästä..oman tien kulkijaa..syvällistä..kiihkeää..komeaa

Rouva Nordman kirjoitti...

Marikki, hyvä maku ;) Ja olettepas te jo ehtineet olla tovin yhdessä! Time flies doesn't it.

Kutri, joo oikeassa olet, hän oli paahtoleipämainoksessa, mutta se oli aika plääh. Parhaimmillaan hän on juuri kun hän näyttelee jotain kunnon roolia.
Nuoren(pan)a hän näytteli Juha Valjakkalaa draamaelokuvassa, joka tehtiin Ruotsin kolmoissurman pohjalta.

Rouva Nordman kirjoitti...

Sinilei, kaikki jos löytyy samasta miehestä, niin iik! :)

Anonyymi kirjoitti...

"Nuoren(pan)a hän näytteli Juha Valjakkalaa draamaelokuvassa --"

Joo, tuo Il Capitano -leffahan on juuri ilmestynyt uutena dvd-julkaisunakin, jos siloposkisempi Antti kiinnostaa.

Kyllähän Anassa rosoista ja luontevaa karismaa on.

Silti noissa kuvissa hän näyttää mielestäni lähinnä petaamattomalta sängyltä.

Eli yllättävä veto, katilein :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Eero, aivan Il Capitano oli leffan nimi, kiitos kun muistutit.

Kyllä kiiltokuvaihmisiä näkee joka lehdessä, ei niissä ole mitään kiinnostavaa. Katson mieluummin Antti Reiniä, vaikka hän näyttäisikin petaamattomalta sängyltä. Sitä minä itsekin yleensä muistutan. Eletty elämä jättää jälkensä, ei mitään voi.

Petaamaton sänky -ihan laittamattomasti sanottu Eero! :)

Journey kirjoitti...

Paahtoleipämainos järkytti suuresti!