lauantai 4. helmikuuta 2012

International Restaurant Day - Kansainvälinen ravintolapäiväToday Finland celebrated its second Restaurant Day. The concept is that anyone can start a restaurant for a day. You can even start the restaurant at your home. In my hometown there were two Pop-up-restaurants today. The other-one was in my neighborhood so of course I had to stop by. They served a delicious meal: Dahl-soup with chapata bread and afterwards you could have some coffee and pastries. The ambiance was nice and warm although it was -20 degrees outside! I love this kind of days with a twist and I am happy that my small hometown is full of interesting events like this!
***
Tänään vietetään kansainvälistä ravintolapäivää. Idea on suomalainen ja päivää vietettiin nyt toisen kerran. Ravintolapäivänä kuka tahansa saa perustaa päiväksi ravintolan, vaikka omaan kotiinsa! Kun sain kutsun aivan kotikulmilleni avattavaan ravintolaan, halusin tottakai mennä paikan päälle. Tunnelma oli ulkona paukkuvasta pakkasesta huolimatta lämmin ja mukava. Ruoka, ravintolan sisustus ja musiikki veivät ajatukset kaukomaille. Söin herkullista dahl-keittoa leivän kera ja jälkiruuaksi otin kahvia. Rakastan tällaisi tapahtumia ja teemapäiviä, jotka tuovat uudenlaista meininkiä ja henkeä ihan tavalliseen helmikuiseen lauantaihin.


Vierailemani ravintola sijaitsi vasta avatussa Hoitola Naturellissa. Naturelli tarjoaa kosmetologi-, kampaaja- ja hierontapalveluja ja sijaitsee Raumalla osoitteessa Syväraumankatu 14.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tuo ravintolapäivä on kyllä hyvä idea ja sopii Suomeen loistavasti.Tänne taas vähemmän,koska ravintoloita ja kahviloita on niin paljon ja myös monia kotiruokaa myyvää pikku yritystä.

Katilein kirjoitti...

Tämä piristää kivasti ja sopii minusta erityisen hyvin pienille paikkakunnille.