tiistai 30. joulukuuta 2008

There's No Place Like Home


Joulupukki toi meille elokuvan. Muistatko Dorothyn, Toton , Peltimiehen tai Idän ilkeän Noidan? Mies ja Iris katsoivat elokuvan ihastuneina. Minä olen lapsena katsonut elokuvan siskoni kanssa niin monta kertaa, että nyt vain vilkuilin puolella silmällä.
Kyllä Joulupukki minuakin on muistanut. Voin nykyään juoda ja tarjota kahvin aika Taikamaisista kupeista (kiitos äiti). Kohta otan kupposen kahvia ja luen Kodin Kuvalehteä.
(Klikkaamalla voit lukea suhteestani tuohon lehteen.)
There´s no place like home. Aah!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin punainen kuppi!!! Pidän siitä.

arleena kirjoitti...

Katilein,
Minäkin tykkään tuosta "marttalehdestä", siinä on niin kodikasta henkeä ja ruohonjuuritason juttuja, että jaksaa lukea ja saa samalla oppiakin.
Parhaita naistenlehtiä tällä hetkellä.

Anonyymi kirjoitti...

Selasin just kans samaisen lehden ja vielä olisi lukematta Kotiliesi ja Deko. Olen erittäin addiktoitunut sisustuslehtiin tai yleensa kaikkiin lehtiin ja kirjoihin...en koskaan uskalla miettiäkään, miten paljon hussaan rahaa niihin. No, en roiku alennusmyynneissä, pikkuisen vain kirja-aleissa. Oli erittäin nättejä kuppeja...äidilläsi on (kans) hyvä maku!

Pink Links kirjoitti...

Taika tykkää taikamaisesta kupistasi!

Iloisten taikojen uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

Rita A kirjoitti...

Follow the yellow brick road... Yes, olen nähnyt tuon leffan lapsena, ja kai aikuisenakin. Se on klassikko, ja opettavainen.

Jos olisi pakko tilata tai ostaa ja lukea yksi suomalainen naistenlehti niin valitsisin Kodin kuvalehden :)

himalainen kirjoitti...

Marttalehti-ajatus oli niin mukava :) Tykkään myös siitä, kun tuossa lehdessä on oikeasti luettavaa.
Olen ollut varmaan perheeni ja ystävien mielestä maailman toivottomin lehtiretkahtaja, mutta tänä vuonna olen yrittänyt olla retkahtelematta. Blogit on olleet aika hyvä apu tässä, sisustuslehdetkin tuntuu jo välillä niin tylsiltä ihanien blogien rinnalla.

Pitäisi joskus katsoa tuo elokuva: mulla on jäänyt siihen joku pelkosuhde lapsuudesta. Katsoin sen lapsena kerran yksin, ja muistan, että nuo kaikki hahmot oli jotenkin ahdistavia, ihan hassua toisaalta. Mutta menetin yöunet kyllä prinsessa ruususestakin...

Noissa kupeissa on mukavaa taikaa :) Ihania hetkiä sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kupit! Olipa joulupukki huomaavainen.
Koti on niin ihana paikka. Täällä voi lötköttää mukavissa vaatteissa.
Joskus tietty on kiva piipahtaa jossain, mekin mennään viettämään vuodenvaihdetta ja samalla yhden ystävän syntymäpäiviä. Mukava porukka ja hauska ilta tiedossa.
Hyvää Uutta vuotta sinulle!

Nina kirjoitti...

Ihmemaa Oz on ihana elokuva.
Mutta kahvikuppisi on vallan hieno ja tuo varmasti lisänautintoa tuolle aromikkaalle juomalle.

Mitä tämän hetken naisille suunnattuihin ns. lifestyle/trendi lehtiin tulee, niin olen kokenut samaa eli ovat suurelta osin eri valmistajien/brandien kanavia mainostaa tuotteitaan eli tuotekatalogeja. Niistä saa jotakin sisältöä elämäänsä ihminen, joka elää rakentaen itseään ulkoisesti, näin siis oletan.

Kodinkuvalehti monasti suorastaan pursuaa asiaa ihan arkiseen elämiseen ja siellä on ihan syvällistäkin pohdintaa. Hyvä lehti siis ja vastaa moneen toiveeseen sekä makuun.

Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2009!:)

Rouva Nordman kirjoitti...

Paula, kyseessä on Iittalan Taika. Siskoni sai samanlaiset tummansiniset. Astiastoa tehdään myös valkoisena ja musta-valkoisena. punainen ja sininen ovat mielestäni parhaat, musta-valkoinen väritys pilaa astioiden sadunomaisen vaikutelman.

Arleena, minusta KK on ihan paras lehti ja se on ihanan monipolinenkin.

Vilukissi, minä myös rakastan lehtiä ja kirjoja.. eikä tulisi mieleenikään alkaa miettiä, kuinka paljon niihn on mennyt rahaa.
äiti on siitä(kin) mukava, että hän antaa lahjaksi tuollaisia kunnollisia aikaa kestäviä juttuja. Olin lahjasta oikein iloinen ja yllättynyt.

Taika, taikamaiset jutu ovat kivoja ja taikaa oli tuosa elokuvassakin :) Ihanaa uutta vuotta sinulle!

Rita, hyvin muistettu. Eilen juuri pomppivat yellow brick roadia pitkin :) ja edelleen yhdyn kanssasi Kodin Kuvalehden kehumiseen.

Himalainen, minä olen myös lehtiretkahtaja, nyt olen onneksi saanut vähän ryhtiä tähän hommaan. Minullakin blogien lukeminen on korvannut lehtien lukemista. On kivaa, kun on niin monenlaisia blogeja, joita voi kurkkia.

Mukavaa loppuvuotta ja alkavaa vuotta :)

Uuna, kivalta kuulostaa teidän uuden vuoden suunnitelmat. Me taidamme mennä siskoni luo. Hauskaa iltaa teille!

Nina, samaa mieltä ollaan siis :) Minä en jaksa lehtiä, joissa toitotetaan vain ulkoisia seikkoja.
Ihanaa uutta vuotta!

Mari kirjoitti...

Ihana elokuva... Muistan sen nyt kun muistutit:) Oikein onnellista tulevaa vuotta!

Rouva Nordman kirjoitti...

Mari, hyvää uutta vuotta! Elokuva on ihana ja se oli vielä sellainen versio, joka oli entisöity. Elokuvan värit olivat upeat!

Jael kirjoitti...

Nuo Taikakupuit ovat ihania:vasta nyt blogistasi huomasin etta niita saa myos punaisena :-)

Rouva Nordman kirjoitti...

Yaelian, punaiset Taika-kupit ovat sesonkituote, niitä myydään vain 28.2. 2009 saakka. Minustakin ne ovat ihanat. Minulle tulee kuppien kuvituksesta sadut ja slaavilaisuus mieleen.

Eero kirjoitti...

En voi unohtaa Ihmemaa Ozia.

Minulla on tuohon elokuvaan aivan erityinen suhde :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Eero, siitä Totosta minulle tuli mieleen katsoa lahjaksi saamamme elokuva ;)