torstai 11. joulukuuta 2008

Joulukuun kirjayllätys

Sain aivan ihanan yllätyksen Salaiselta Kirjaystävältäni. En vaan millään saanut otettua kuvaa, jossa hieno lahja olisi päässyt oikeuksiinsa.

Kirjaystäväni osui aivan napakymppiin valinnoissaan. En ole vielä lukenut tuota Anna-Leena Härkösen Ei kiitos-kirjaa, vaikka Härkösen kirjoista paljon pidänkin. Tuo mustavalkoinen kirja on muistikirja ja on melkoinen yhteensattuma, että sain sen, kun olin juuri miettinyt, että tarvitsisin muistikirjan iänikuisten kamalien muistivihkojeni sijaan. Kuosin mustavalkoisuus miellyttää myös. Vadelmasuklaa on minulle uusi tuttavuus ja odotan jo kovasti, että pääsen sen kimppuun. Hieno lukutoukka on kirjanmerkki ja sekin tulee tarpeeseen.

Kaiken kruunaa vielä itsetehty kilisevillä kulkusilla somistettu todella kaunis kortti, jossa oli kiva teksti. Kiitos Tittiina ja mukavaa joulun odotusta sinulle.

16 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Mikä ihana juttu on tuo Salainen Kirjaystävä?!?

Mulla odottaa Härkönen myös parempia lukuaikoja jossakin kaapin päällä. Härkösen kirjoja on tullut luettua useita, Häräntappoaseesta alkaen, tietysti.

Rouva Nordman kirjoitti...

Salainen Kirjaystävä on Kirjakahvilan kautta tapahtuva tempaus. Siinä arvotaan osallistujille ystävä, jolle lähetetään paketti kerran kuukaudessa. Tämä vaihto kesti kolme kuukautta. Kurkkaa blogini sivusta Kirjakahvilaan klikkaamalla nappia. Seuraava vaihto on ensi vuonna ja sinne voi ilmoittautua mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin Härkösen Ei kiitos odottaa kirjahyllyssä joululomaa ja lokoisia päiviä. Anna-Leena on ehdottomasti yksi lempikirjailijoistani. Kohta pääsen opuksen kimppuun!

Rouva Nordman kirjoitti...

Hety, minä jo vähän aloittelin sitä lukemaan ja mielenkiintoiselta vaikuttaa.

Peanut kirjoitti...

Mahtava lahjapaketti, siinähän on kaikkea mitä kirjojenystävä voi kaivata :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Peanut, olin tosi iloinen paketista ja vadelmasuklaa on hyvää! Olen aina luullut, etten pidä siitä.

Katja Tanskanen kirjoitti...

Minä olen lukenut Härköseltä vain Häräntappoaseen, mutta se onkin aivan uskomattoman hyvä kirja.

Härkösen käsikirjoittamia tai hänen kirjoistaan tehtyjä elokuvia olen katsonut useita.

Anna-Leena on aina uskaltanut sanoa, mitä ajattelee ja ehkä vähän enemmänkin.

melkoelli kirjoitti...

Mahtavan paketin olet saanut. Minullakin "Ei kiitos" odottaa kirjahyllyssä lukemista. Parin viime kuukauden aikana on tullut luettua vain lehtiä ja nyt alkaa jo kovasti kaipaamaan kirjan lukemista... Onneksi on useampikin mielenkiintoinen kirja odottamassa lukijaa hyllyssä. =)

Rouva Nordman kirjoitti...

Katja Tanskanen, kyllä Härköstä kannattaa lukea. Häräntappoaseen olen lukenut minäkin. Tässä saamassani kirjassa Härkönen on kirjoittanut käsittelemästään teemasta suorasukaisesti ja sitä minä arvostan.

Rouva Nordman kirjoitti...

Melkoelli, paketti oli aivan ihana :) Minä imetän kyljelläni ja luen usein samalla, kun imetän (tietysti vähän väliä täytyy lässytellä vauvalle, mutta usein vauva syö puoliunessa, silmät kiinni, nauttien).

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että onnistuin valinnoissani. Oikein hyvää joulunaikaa sinulle ja perheellesi.

Rouva Nordman kirjoitti...

Tittiina, sydämellinen kiitos ja nyt kun kommentoit tänne nimellä uskallan julkaista sen postauksessakin.

Anonyymi kirjoitti...

:P''' Kerrassaan ihana paketti!

Rouva Nordman kirjoitti...

Tuulihattu, olen täysin samaa mieltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle on jo paljastunut salainen kirjaystävä. Ja todella kiva paketti!
Itselläni vielä se ilo antaa odottaa itseään. Osasitko aavistella, kuka salaisesi on?

Rouva Nordman kirjoitti...

Aimarii, minulla ei ollut aavistustakaan salaisesta ystävästäni. Osasin ainoastaan rajata, kuka se Ei mielestäni ole. Sinulle yllätys putkahtaa varmaan ensi viikolla :)