tiistai 1. syyskuuta 2009

Syyskuun tunnelmaa

Tämän kauniin syysbiisin myötä toivotan ihanaa alkanutta syyskuuta. Kuka ken tämän kuunteleekin huomaa, että sanat sopivat blogini aihepiireihin :)

8 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Kiitos ! Hector sanoo kyllä tässä asiat ihan sopivasti.

Yaelian kirjoitti...

Ihanaa alkanutta syyskuuta! Ja kiitos musiikista:-)

Hilja kirjoitti...

Ihanaa syyskuuta sulle myös!
(Kirjotin aluks että syyskyytä...)

Marika kirjoitti...

Ihana tuo kasvi joka on kuvassasi! Täällä meidän kylällä yhden talon pihalla on juuri tuota samaista ihanuutta, josta olen ottanut valokuvankin viime syksynä.

Itseasiassa juuri laitoin sen blogiinikin. Tuo kasvi muuttuu todella kauniin punaiseksi näin syksyllä, ei voi kuin ihailla :)

Lennu kirjoitti...

Voi kiitos tästä biisistä ja ihanaa syyskuuta! Minä niin rakastan syksyä ja erityisesti syyskuuta, paras aika vuodesta ehdottomasti. Oli ihana käydä kävelylenkillä eilen aamulla aikaisin, sentään syyskuun ensimmäinen päivä, ihan oikea syksy!

Kiitos kovasti blogistasi, en juurikaan seuraa muita kuin ristipistoblogeja, mutta sinun blogisi on poikkeus. Ihania kirjavinkkejä olen jo useamman laittanut jemmaan ja muutenkin odotan kirjoituksiasi aina innolla :)

Pink Links kirjoitti...

Hectorin teksteissä on koko elämä kuten sinun blogissasikin.

Ihana kuva!

Kimmo kirjoitti...

Kiitos lauluvinkistä. Tätä en ollutkaan kuullut aiemmin. Kaunis ja niin syyskuinen laulu.

Katilein kirjoitti...

Linnea, niin minustakin :)

Yaelian, kiitos samoin ja kiva, kun kävit kuuntelemassa.

Hilja, kiitos. Olen joskus huomannut, että juuri y:n kanssa voi käydä noin. Syyskyy olisi kyllä sanana aika hieno.

Marika, kävinkin kurkkaamassa kasvin blogissasi, siellä näytti muutenkin mukavalta. Tuo kuva on oikeastaan jo viime syksyltä, en ole tänä syksynä kauheasti ehtinyt kuvata.

Lennu, minustakin on vuosien kuluessa tullut ihan ehta syysihminen ja ajattelen kanssasi samalla tavalla syyskuusta.

Kiitos kauniista palautteestasi, minulla meni ihan vilunväreet, kun luin sen. tuntui niin hyvältä, että joku tykkää näitä juttujani lueskella. Minäkin käyn aina välillä sinun blogissasi kurkkimassa ja ihailemassa pisteltyjä töitä. Minä en valitattavasti osaa kirjailla lainkaan, mutta ihailen edelleen sujuvasti.

Pink Links, vau, miten hyvin tiivistetty. Blogissani on ainakin aika pitkälle minun elämäni, vaikka kaikkea ei tietenkään paljasteta.

Kimmo, kivaa, kun eksyit tänne laulua kuuntelemaan. Se on vanha biisi jo, mutta kestää hyvin aikaa. Soittelen sitä välillä pianolla ja laulan.