keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Pariisin tuliaisia

Ystäväni lomaili ihanassa Pariisissa ja muisti mukavilla tuliaisilla minuakin. En ole makean ystävä, mutta tummasta suklaasta pidän. Suklaa oli herkullista, kun eilen sitä maistelin. Pasta on niin veikeän väristä, etten tiedä, koska malttaisin sitä syödä. Mikä ihme sopisi noin värikkään pastan lisukkeeksi? Perinteinen tomaattikastike varmasti maistuisi hyvältä...

10 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Mä en kovin tykkää tummasta suklaasta, mutta on sekin parempi kuin "ei suklaata" ;)
Ja sehän on kuulemma tosi terveellistäkin! :)

Tuota pastaa on varmasti HAUSKA syödä, kirjaimellisesti :)

Helleterkut (harvinaiset, helle-sellaiset, siis!) Dublinista!

Rouva Nordman kirjoitti...

MaaMaa, täälläkin on vihdoinkin lämmintä!! Iris-tyttöseni on jo muutaman päivän ajan kärttänyt, että söisimme tuota pastaa, mutta en ole vielä raaskinut käyttää sitä.

Annie kirjoitti...

Ihania tuliaisia. Pariisiin ei kyllä koskaan kyllästy.

Kutri kirjoitti...

Syötävät (ja miksei juotavatkin) tuliaiset on aina ihan parhaita. Ne ei tietenkään säily muistona, mutta tuovat silti tuulahduksen sitä aitoa paikallisuutta! Ihana pastapussi!

arleena kirjoitti...

Tekisin fetakastikkee, vaaleaan kastikkeeseen ei makaronia värit huku.

Pink Links kirjoitti...

On kyllä todella jännänväristä pastaa:)

Tumma suklaa on NAMIA!

Rita A kirjoitti...

Hitsin ihanaa olla lomalla! Luin rauhassa postauksesi kahteen kertaan, katselin kuvaa suurentamalla italopastat ja tumman suklaatin, luin kaikki edelläni olevat hyvät kommentit...

Tomaattikastike maistuu kaiken pastan kanssa, sanoisin, mutta Arleenalla on erinomainen pointti esteettiseltä kannalta ajatellen. Siis onhan näin että bloggari myös VALOKUVAA kaiken joten pastan värit on hyvä saada esiin :D

Annie sen sanoi: Pariisiin ei koskaan kyllästy :)

Kimmonkamera kirjoitti...

Ei ole tumman suklaan voittanutta. Pariisissa en ole käynyt, mutta en epäile ettenkö siellä viihtyisi. Tuon pastan kanssa nauttisin ehkä tummanvihreää pinaattipestoa. Pastan värit tulisivat hyvin esiin tummaa taustaa vasten. Mutta kyllä tuo arleenankin ehdotus kuulostaa hyvältä.

Hilja kirjoitti...

Supersöpöjä pastaperhosia! Mä en ehkä raaskis käyttää niitä ollenkaan...

Rouva Nordman kirjoitti...

Annie, minä raukka en ole vielä Pariisiin päässyt, mutta jossain vaiheessa aion ponkaista sinne.

Kutri, tuollaiset tuliaiset ovat kivoja ja ekologisempia, kuin joku krääsä. Suklaa oli hyvää, nam nam!

Arleena, joo! Feta on ihan lemppariani!

Taika, pastassa on myös pinkkiä :) Tumma suklaa on ihanaa, mutta liian karvasta ei saa olla.

Rita, ihanaa, että olet päässyt lomalle! Mukavaa lomaa!!!

Kimmo, pesto on tosi hyvä idea myös. Voisinkin tehdä molempia kastikkeita (pestoa ja fetaa) ja unohtaa tomaatit kokonaan.
Melkein muuten luulin nähneeni sinut Turun tuomiokirkossa 14.6. mutta taidan luulla omiani :)

Hilja, pakko myöntää, että pasta on edelleen kokkaamatta :) Nuo perhoset kävisivät askartelumateriaaliksin, mutta suhtaudun ruuan käyttöön askarteluun kielteisesti. Tai en tiedä, ristiriitaisia tunteita minulle ainakin ajatuksesta tulee.