keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Nips-Naps

Raskausaikana naiselta ei välttämättä lähde hiuksia ollenkaan ja siksi hiukset tuntuvat paksummilta ja hyvävointisimmilta kuin yleensä. Näin kävi minullekin. Nyt kun en enää ole raskaana enkä imetä, olen menettänyt valtavan määrän hiuksia. Olisin oikeastaan halunnut kasvattaa hiukset pitkiksi, mutta kun niistä oli jäljellä vain pieni hiirenhäntä, tuntui järkevämmältä leikata hiukset.Palmikko oli ihan siisti siihen asti, kunnes kissat olivat yöllä löytäneet sen... Hiuksista leikattiin pituutta vajaat parikymmentä senttiä.Minulle värjättiin hiusten alle tuollainen hauska liila raita. Harmi, että se haalistuu melko nopeasti. Olen suurimman osan elämästäni ollut lyhythiuksinen, joten tämä hiusmalli tuntuu ihan kotoisalta. Toisaalta, jos haluan pitkät hiukset, ei siihenkään kauaa mene. Hiukseni kasvavat pitkiksi todella nopeasti.
(Kuvat eivät ole kovin imartelevia, mutta josko niistä tuo uusi hiustyyli selviäisi...)

11 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Kiva kesäinen malli.Sopii hyvin sinulle.

Annie kirjoitti...

Pirteä tyyli!

MaaMaa kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja vauhdikas tuo lila raita! :)
Mulla irtoaa hiuksia myös ihan kamalasti jatkuvasti! Sanovat, että kausittain kaikilla on "karvanlähtöaika", mutta mulla tämä "kausi" on kestänyt melkein koko aikuisikäni.... noh, onneksi hiuksia silti piisaa päässä, vaikka niitä jatkuvasti rapisee irti...

Marja kirjoitti...

Oot niin kaunis!

Rita A kirjoitti...

Pidän tukkasi väristä tosi paljon. Tein pari päivää sitten tukkapostauksen toiseen bloggiin, vilkaise jos ehdit ja kiinnostaa:

http://kopsista.blogspot.com/

Outo juttu että minulta on aina lähtenyt kammatessa hiuksia, siis joka päivä, ja silti niitä vaan riittää ja riittää, pehkoksi asti :D

Kutri kirjoitti...

Kiva kesäkampaus! Itse oon aina haaveillut pitkästä tukasta, mutta kun ei tää ohut hiirenhäntä miltään pitempänä näytä. Alkaa vaan roikkua pitkin päätä surullisen näköisenä. Aina silloin tällöin (ja etenkin uutta hiusmallia kaivatessani) ajattelen katkeruudella esi-isiämme jotka muuttivat tänne karuun pohjoiseen, missä ihmisgeenit ovat muuntuneet sellaisiksi ettei ihmisellä edes kunnon hiuksia ole vaan vain muutama ohut höyhen päässä. ARGH.

Hilja kirjoitti...

Kaunis!

melkoelli kirjoitti...

Onnea uudelle! =)

Rouva Nordman kirjoitti...

Villikissa ja Annie, kiitos!!

MaaMaa, kiitos. Olikohan se niin, että ihmiseltä lähtee peräti sata hiusta päivässä, muistan jostain lukeneeni.

Ilona, hyvänen aika! Kiitos häkellyttävän mukavasta kommentistasi!

Rita, sinulla näyttääkin olevan todella paksut hiukset. Ole onnellinen! :)
Jaahas, täytyykin mennä katsastamaan tuo tukkapostaus.

Kutri, hih hih. Höyheniä päässä.. Sinulla taitaa olla tämä samanlainen ohut hiusplaatu, kuin minullakin. On se vaan niin väärin!

Hilja ja Melkoelli, kiitos :)

Katja Tanskanen kirjoitti...

Väriä elämään!

Sinulla on oikea asenne:)

Rouva Nordman kirjoitti...

Media, kiitos!!!