perjantai 24. heinäkuuta 2009

Maailman suloisin torikauppias


Olin eilen iltatorilla. Raumalla on nyt pitsiviikko ja silloin ihmiset pääsevät myymään tavaroitaan iltatorille. Myyntipaikka on ilmainen ja väkeä oli paljon. Ostin kauniin kukkakimpun maailman suloisimmalta torikauppiaalta.Kaikille Raumasta tykkääville vinkiksi, että olen alkanut kirjoittaa Rauma-aiheista blogia, se on osoitteessa: http://raumathroughmyeyes-minunraumani.blogspot.com

10 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Uskon, että torikauppias ei voi olla muutakuin suloinen kun katselee kukkakimppua.
Se on suloisen kaunis.

Jael kirjoitti...

Kävinkin katsomassa uutta Rauma-blogiasi ja kivalta näyttää! En ole koskaan ollut Raumassa, mutta on aina kiinnostanut nähdä se joskus.
Ihana kukkakimppu.Muuten,kysyit siellä blogissan niistä suppilon muotoisista kukista;niillä on joku sellainen harsosuojus ,en tiedä miksi.

Hilja kirjoitti...

Kiva lukea sun Rauma-kirjoituksia. Mä olin viime syksynä siellä viikon verran ja tutustuin vähän kaupunkiin, paljon jäi näkemättäkin. Niin ja joku vuosi sitten olin siellä teatterissa katsomassa Amadeuksen. Näytelmä ei ollut niin hyvä mutta teatterirakennus oli upea!

Anonyymi kirjoitti...

Torikauppiaalla oli niin ihanan kukallinen mekkokin :-)

Tulin pitkästä aikaa katsomaan mitä sinulle kuuluu. Blogistania on laaja maa ja keväällä muuttelin muutaman kerran paikasta toiseen etsien hyvää pohjaa. Halusin isompia kuvia, ja sitten sainkin hyviä ohjeita Elegialta ja ATToivaselta ja nyt saan suurennettua pohjaa tarpeitten mukaan ja siirrettyä kuvia picasan kautta.

En ole siis ollut piilossa, vaan eksytin varmaan sinut jäljiltä vahingossa.
On minulla kotisivukin omalla nimelläni (www.uunasyrjasuo.fi) nyt, koska toinen runokirjani julkaistiin juuri ja Koipeliinin ja Tassun kalastusretki tulee myyntiin tuossa tuokiossa, myös Emmin kirja tuli juuri myyntiin. Olen siis ollut ahkera :-) Kaikki on kustantanut BOD ja kirjoja saa nettikirjakaupoista. Ja kirjasto varmaan tilaa, kun pyytää.

Ei ollut tarkoitus mainostaa, mutta en voinut olla kertomatta, sinä kun olet kirjaihminen ja sinulla on pieni nahkatakkinen poitsu, joka kohta voisi tykätä Koipeliinin onkimisesta.

Hyvää kesän jatkoa koko perheelle!

Syysleimu kirjoitti...

kiva, kun on nyt omat rauma-sivut. pistän ehdottomasti seurantaan!

Hilja kirjoitti...

...paitsi että kun rupesin miettimään niin se taiskin olla Porin teatteri, jossa kävin...

Rita A kirjoitti...

Ilmainen myyntipaikka! No se kannustaa yritteliäisyyttä ja yrittäjyyttä.

Suloinen on torikauppiastyttö, ja kimpussa minun lempikukkaani ruiskaunokkia :)

Und jetzt katsastamaan uutta blogiasi....

Rouva Nordman kirjoitti...

Arleena, kimppu ilahduttaa minua kovasti!

Yaelian, ai niissä oli sellainen, olisi pitänyt klikata kuvaa suuremmaksi, niin olisin ehkä huomannut. Raumalla on paljon näkemistä ja minusta tämä on ihana kaupunki. Olisipa kiva, jos joskus pääsisit tänne!

Hilja, Amadeus meni minusta Porissa, kuten kirjoititkin. Rauman teatteri on ihan hieno, mutta Porin teatterirakennus ON aivan upea!

Uuna, onpa sinulla ollut vauhti päällä! Vau! Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Syysleimu, kivaa, jos Rauma-sivuille tulee lukijoita! Koitan laittaa sinne mielenkiintoisia juttuja!

Rita, ilmainen myyntipaikka on loistoidea. Ehkä minäkin alan ensi vuonna torikauppiaaksi :)
Ruiskaunokit ovat kyllä todella kauniita, vaikka väärässä paikassa kasvaessaan rikkaruohoksi sanotaan.

Katja Tanskanen kirjoitti...

Kurkkasin uuteen blogiisi. Tulen sinne paremmalla ajalla uudelleen kommenttien kera:)

Rouva Nordman kirjoitti...

Media, olen aivan innoissani tuosta uudesta blogistani ja huomaan koko ajan miettiväni, mitä kaikkea sinne voisi kirjoitella.