maanantai 27. heinäkuuta 2009

Ilonaihe


Kuuden toisella puolella Suomea asutun vuoden jälkeen siskoni asuu jälleen kanssani samassa kaupungissa. Välimatkaa kodeillamme on vain pari kilometriä. Viikonloppuna juhlistimme siskoni ja hänen miehensä uutta kotia pitämällä grillijuhlat.

6 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Ihanaa! Me asutaan myös mun siskon kanssa ihan lähekkäin ja se on kyllä tosi ilonaihe!

Laura kirjoitti...

Oi mitä onnea :)

Iloitsen puolestasi. Mekin asumme lähes samassa kaupungissa siskoni kanssa, hän Vantaalla ja minä Helsingissä. Mutta lähellä, lähellä. Sukulaissuhteet tulevat entistä tärkeämmiksi lasten kautta.

Kutri kirjoitti...

Mullakin on systerin kanssa vain puoltoista kilsaa välimatkaa. Isosisko on tuki ja turva ihan kaikessa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka olet onnekas! Minä kaipaisin kovasti perhettäni lähemmäs, samaan kaupunkiin. Vanhemmat asuvat monen sadan kilometrin päässä ja ajatuskin siitä, että kun he ikääntyvät ja välimatkaa on näin paljon, ei mitenkään pysty heistä huolehtimaan riittävästi. Toivoisinkin, että muuttaisimme lähemmäs toisiamme. Katsotaan nyt miten työkuviot onnistuvat.

Minulla olisi suuri haave saada järjestää isoja jouluja ja sunnuntailounaita perheelleni. Näin pienelle porukalle se ei ihan yhtä paljon innosta eikä tilaakaan oikein ole riittävästi. Saisipa jonkun ison vanhan talon jostain läheltä työpaikkaa... : )

Ehkäpä muutaman vuoden päästä tuokin onnistuu!

Minna

Katja Tanskanen kirjoitti...

Olen iloinen puolestanne:)

Rouva Nordman kirjoitti...

Hilja, kyllä vain!! Ihanaa, kun sinullakin on sisko lähellä!

Laura, minä ja siskoni olemme aina olleet läheisiä ja hän on esikoiseni sylikummi. Siskollani ei vielä ole lapsia, mutta ehkäpä tilanne muuttuu muutaman vuoden sisällä :) Miten mukavaa, ettei siskosi asu sen kauempana.

Kutri, minun siskoni on pikkusisko. Te asuttekin tosi lähekkäin. Kivaa!

Minna, onpa ikävää, että teillä on noin paljon välimatkaa! Minulla asuu äiti ihan viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Minulla ei ole kauhean iso koti, mutta olohuone on iso ja sen pöydän ympärille mahtuu kahdeksan ihmistä. Viime jouluna jouluilta vietettiin meillä kahdentoista ihmisen voimin. Kivaa, mutta myös voimaa vievää.

Toivottavasti nuo sinun toiveesi toteutuisivat!

Media, kiitos paljon myötäiloitsemisesta!