perjantai 25. heinäkuuta 2008

Jännittävä kokeilu


Selailin kaikenlaisia blogeja ja Mustikan Laatikkomaailma-blogista löysin Pifin osallistumisohjeet. Tarkoitus on siis viedä hyvää mieltä eteenpäin ja ilahduttaa lahjalla. Säännöt ovat seuraavat:

  • Lupaan tehdä (minun tapauksessani virkkailla) jotain mukavaa kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin.
  • Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana.
  • Lupaat omassa blogissasi jatkaa ja taas lahjoittaa kolmelle jotain.
Edelliset Pifiin osallistuneet lupasivat kirjailla jonkun lahjan, mutta koska minä onneton en sitä taitoa hallitse, päätin luvata virkata jotain.
Tästäkin tuli mieleen lapsuuden kaikuja; joskus oli kaikenmaailman suklaanlähetys- tai postikortinlähetys-ketjuja, mutta niihin pyydettiin niin montaa ihmistä, että jossain vaiheessa ketju katkesi. Taisin minä jonkun postikortin joskus saada.. Tämä Pif tuntuu kuitenkin kivalta. Kutkuttavaa valmistaa lahja ehkä tuntemattomalle ihmiselle. Toivottavasti kolme blogienlukijaa löytäisi nyt äkkiä paikalle!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minä haluan lahjan ja lupaan laittaa Pifin omaan blogiini. Hauska juttu. Noihin kunniamerkkeihin jo meinasin hermostua, kun niiden eteenpäinantamisessa on niin kova homma. Ja rajansa määrälläkin - tietysti ensimmäinen tuntui kivalta.

navettakissa kirjoitti...

HA-HAAAAAA!!!!!!!!! :D Jonna Tervomaan sanoin "En pysty tätä tilaisuutta mitenkään käyttämättä jättämään". ;)
t.nimim "Fuck the diet -patalappu olis kiva ylläri"