sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Eppu Nuotio: Paine

Eppu Nuotio on kirjoittanut dekkarisarjan, jossa päähenkilönä seikkailee Pii Marin-niminen toimittaja. Kirjoja sarjassa on tähän mennessä ilmestynyt viisi: Musta, Maksu, Kosto, Varjo ja Paine. Minä olen lukenut kirjoista nuo kuvassa näkyvät eli Mustan, Varjon ja Paineen. Kirjat ovat nopealukuisia ja viihteellisiä. Mielestäni dekkarisarja on ollut siinä mielessä nousujohteinen, että lukemistani kirjoista viimeinen oli ehdottomasti paras. Henkilöhahmoihin oli saatu syvyyttä ja uskottavuutta. Muutama kohta kirjasta olivat aidosti jännittäviä. Kirjoja voi lukea erikseenkin, mutta sarjana ne ovat parhaimmillaan. Harmittaa, että en ole lukenut kaikkia. Paineen loppu on jätetty niin selkeästi auki, että jatkoa ollee luvassa. Kirjat ovat mitä mukavinta ja mutkattominta kesälukemista. Suosittelen!

3 kommenttia:

Joana kirjoitti...

Luen harvoin dekkareita, mutta tämän sarjan pari ensimmäistä osaa olen lukenut. Ihailen kovin Eppu Nuotiota. Rohkea nainen ja hyviä rantakirjoja!

Elsa kirjoitti...

Minäkin pidän Eppu Nuotion dekkareista. Olen kuunnellut ne kaikki äänikirjoina, niissä Eppu Nuotio on äänessä. On kuin kuuntelisi kuunnelmaa.

Katilein kirjoitti...

Joana, minä ihailen myös Eppu Nuotiota! Mahtava kulttuurin moniottelija-nainen!

Elsa, voin kuvitella, että Eppu Nuotion lukemina kirjoja on mukavaa kuunnella. Muuten en oikein ole äänikirjojen ystävä.