keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Salaperäinen ostaja (sivubisneksiä osa II)


Olen tällä hetkellä vanhempainvapaalla. Taloudellisesti tämä ratkaisu on aika huono, joten olen kehitellyt kaikenlaisia sivubisneksiä. Yksi mielenkiintoisimmista oli toimia salapoliisina. Tehtäväni oli ostaa tietynlainen tuote ja sen jälkeen täyttää hyvin tarkka lomake siitä, miten ostotilanne sujui. Tein tämän tehtävän kaksi kertaa. Minulle hyvitettiin tuotteen hinnasta tietty osa ja lisäksi sain lahjakortteja. Salaperäisenä ostajana oli todella jännää olla! Kirjoitan blogia nimimerkillä, mutta en silti nyt uskalla kertoa enempää siitä mitä ostin, koska minulla on vaitiolovelvollisuus.


Tämän kirjoituksen kuvitus ei liity aiheeseen mitenkään, kunhan muistelin viime kesää. Kuvanottohetkellä oli todella lämmin elokuun päivä. Tuo kaunis talo väreili kuumassa ilmassa.


Sivubisneksiä osa I on täällä.

10 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Kuulosta salaperäiseltä ja jännittävältä :)!
Hienoa, että ahkerasti teet sivubisneksiä, every little counts!
Ja aktiiviselle riittää aina jotain pientä puunattavaa

Terkkuja!

Jael kirjoitti...

Tuollainen pikku sivu-bisness kuulostaa aika mukavalta hommalta! Toivottavasti saat niitä lisääkin..

Piritta kirjoitti...

Kuulostaapa jännältä! Hetken jo ajattelin että ostelet sivubisneksinä asuntoja ;)

Marjis kirjoitti...

Waude, mä olisin varmaan hyvä tuossa.. :-)

Kivaa, että olet saanut mielenkiintoisia sivubisneksiä!

Pikkusisko kirjoitti...

Olenkin kuullut tuosta sivubisnekesestä, mielenkiintoinen juttu.

Rouva Nordman kirjoitti...

MaaMaa, niin juuri, kaikkensa on yritettävä :) Haluaisin olla kotona vielä ensi vuodenkin, mutta kun miehen töistä ei tiedä mitään, niin pakko varmaan mennä itse töihin.

Yaelian, kyllä kaikenlaisia sivunisneksiä tulee vastaan, kunhan pitää silmät auki eikä karta työtä. Oma leipätyönikin on mukavaa, mutta sen verran kuluttavaa, että sen ja perheen ohella ei kauheasti jaksa sivubisnestä tehdä.

Tirlitta, se on jännää!! Hei, mutta hitsi että olisi kiva sivubisnes ostella asuntoja vaikka tuosta vaaleanpunaisesta talosta :)

Mannukka, luulen kanssa :) Sivubisnekset ovat kyllä kivaa vaihtelua!

Pikkusisko, tuollainen oli mielenkiintoinen kokemus. Myynnin laaduntarkkailua tutkitaan käsittääkseni jonkun verrankin tuollaisella mystery shopper-menetelmällä.

Laura kirjoitti...

Jännää! Mä työskentelen tällä hetkellä sellaisessa paikassa missä käy kausittain mysteerishoppaajia. Saa olla skarppina jos sattuu yllättämään :D

Matroskin kirjoitti...

MOLissa oli ilmoitus vastaavasta, mutta kaverini väitti, ettei siitä makseta palkkaa, tai kork. 15 euroa keikka, mikä oli minusta liian vähän.

Pink Links kirjoitti...

Nukkumatti on yllättänyt minut jo kahtena yönä liian aikaisin. Nyt ajattelin tulla tänne heti, kun avaan koneen...

Sinulla on aina elämässäsi erittäin mielenkiintoisia projekteja meneillään. Sinulla myös riittää mielikuvitusta ja taitoa monenlaisten asioiden haltuunottoon.

Hyödyllisiä sivubisneksiä olet tehnyt.

Ihana pinkki talo! Voisin muuttaa siihen asumaan vaikka heti.

Rouva Nordman kirjoitti...

Laura, jos mysteerishoppailija on hyvä, häntä ei varmaan tiedä salapoliisiksi.

Matroskin, minun shoppailuni oli sellaista, että en joutunut varta vasten lähtemään minnekään, vaan hoidin ostoksen tekemisen muiden hoidettavien asioiden lomassa. Minulle hyvitettiin tuotteen hinta tiettyyn rajaan asti ja lisäksi sain lahjakortteja. Minusta se oli todella hyvä korvaus hommasta, johon ei mennyt kauheasti aikaa.
Se oli myös todella mielenkiintoista työtä.

Pink Links, kiitos kauniista sanoistasi taas kerran! Pinkki talo oli täällä ihan sinua varten.