keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen kuukausi - The First Month

Olemme olleet tänään kuukauden yhdessä. Hän sanoo minulle, että olen maailman kaunein nainen. Sen sijaan, että muistuttaisin häntä ylipainostani, selluliiteistani, raskausarvistani ja kaikista muista virheistäni, olen kerrankin hiljaa. Hymyilen hänelle toivottavasti kauneimman hymyni ja päätän uskoa häntä.
***
I have been with him for a month now. We knew each other for fifteen years and this spring we started dating. I feel like we've been together for ages.
He told me that I am the most beautiful woman in the world. Instead of pointing out my cellulites, scarves, over-weight or other falses I say nothing. I just try to give him my best smile and I decide to believe him. 

5 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä, ihanasta kuukaudesta! <3

Längtan! kirjoitti...

Men åh så roligt att läsa! :-) Är glad för din skull! Kram Eleonor

Jael kirjoitti...

Ihanan romanttista,sekä kuva että teidän tarinanne:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ihana Kati ja ihana uusi rakas! Miten tästä blogista tulee aina vain yhtä hyvälle tuulelle?! Aivan kuin pistäytyisi hetkisen ulkomailla. Taas kelpaa kotiäidin tarttua keittiörättiin. ;)

Rouva Nordman kirjoitti...

Katja, kiitos! <3

Eleonor, tack! Det här är utmärkt fint. Jag berättar dig mer när vi ser varandra.

Yaelian, en ajatellut, että jotain näin romanttista voisi vielä elämässäni tapahtua. Tämä on aivan ihanaa.

Anonyymi, kiitos kauniista kommentistasi. Minusta on hienoa, että tekstini tavoittavat ihmisiä, jotka ymmärtävät minua ja siten, miten ihanaa tämä kaikki on. Rättiä heilutin minäkin eilen. Jopa se tuntui juhlalta, kun olen niin onnellinen! <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa!