maanantai 19. huhtikuuta 2010

Helsingin kattojen yllä

Minua surettaa, että tämä blogini pitäminen on ihan hyydyksissä. Mahtaakohan kukaan enää löytääkään tänne? Kevääni on ollut kiireinen. Viime viikolla olin Helsingissä. Käyn Helsingissä parin kuukauden välein opetushallituksen koulutuksessa. Edellisessä blogikirjoituksessani  hotelliyövyin Turussa kattojen yllä, nyt oli ilokseni Helsingissä huone hotellin ylimmässä kerroksessa. Sieltä näkyi kauas. En osaa selittää miksi, mutta Kallion kirkko on aina kiehtonut minua.Oli hienoa, että se näkyi hotellin ikkunasta.

6 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Täällä ollaan lukemassa :) Kiva että kirjoittelet aina kun kerkiät - välillä useammin ja välillä harvemmin. Nou hätä :)

Ihania kuvia Helsingistä!! Ja aika sattumaa, että se kirkko josta aina olet pitänyt näkyi hotellihuoneesi ikkunasta noin hyvin! :)

Mukavaa kevään jatkoa!

Jael kirjoitti...

Minä näen postauksesi koska olet blogilistallani.Kiva että kuitenkin joskus postaat täällä.Kallion kirkko onkin kaunis,sekä sisältä että ulkoa.

Kimmonkamera kirjoitti...

Hei! Minä ainakin löydän vielä hyvin tänne. Ei se niin vaarallista ole, jos välillä vähän hyydyttää.

Helena kirjoitti...

Kyllä löytää - kun olet listallani.

Minäkin pidän Kallion kirkosta, se on niin persoonallinen.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Kyllä tänne tosiaan vielä löytää, kun on kirjautunut lukijaksesi :) Helsinki on kaunis kaupunki, jota on ihana katsella korkealta. Toivottavasti jaksat jatkaa mielenkiintoista blogiasi!

navettakissa kirjoitti...

Heissan, täällä toinen TODELLA hyytynyt! :D Kuule, pienet hyytymiset ei haittaa puolin eikä toisin, ajatuksissa olet ollut, ihanainen! En ole ollut kovin aktiivinen bloggaaja viime aikoina (10 kk tauko..) enkä jaksanut muidenkaan blogeja seurata, mutta hei, ajatuksen tasolla bloggaaminenkin lasketaan, eiköstäjuu? =) Ihanaa kesälauantaita sinne!