perjantai 19. maaliskuuta 2010

Enkeliravintola, Turku

Kävin viikonloppuna Turussa ihanaisessa Enkeliravintolassa. Olen ollut siellä vain kerran ennen. Äitini vei minut sinne yksi talvi. Taisin olla silloin lukiossa vielä.
Ravintola on täynnä kiinnostavia yksityiskohtia. Huoneita on monta ja ne kaikki ovat erilaisia. Seinillä on myytävänä olevaa taidetta. Paikassa on jotenkin hyvä energia. Sitä on vaikeaa selittää, se pitää päästä kokemaan itse.
Minä olen kummallisen monijakoinen ihminen. Toisaalta välttelen lihaa ja silti välillä on pakko saada etanoita. Enkeliravintolassa ne maistuivat -no taivaallisilta. Etanoiden kanssa join lasillisen kuivaa kuohuviiniä. Yhdistelmä oli todella hyvä! Kaiken kruunasi viileä Tokaji-viini ja lempeä kahvi, jotka nautin jälkiruuaksi. Enkeliravintolaan voit kurkata täältä.

5 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Samanaikaisesti viehättävän ja hauskan oloinen ravintola. Tuo aiemman päivityksesi Wanha Turku-kauppa on metka. Harmi, että Turku on itselleni niin vieras kaupunki.

Joana kirjoitti...

Minä olen onnistunut pääsemään Enkeliravintolaan kahdesti, taivaallinen paikka todellakin! Harmi, että Turkuun on kovin pitkä matka. Yksi lempikaupungeistani muuten!

Titti Nilkkinen kirjoitti...

Oi ihana Enkeliravintola<3 vieläkö sai "Langennutta enkeliä?"

Mun rippijuhlat pidettiin aikanaan kyseisessä ravintolassa...

Rouva Nordman kirjoitti...

Lumiomena, ei Turku minullekaan ole kauhean tuttu, mutta mahdottoman kiva kaupunki se on!

Hiiriemo, oih! Ollaan oltu yhtä monta kertaa enkeleiden keskellä. Turku on kyllä hieno kaupunki!

TittiNilkkinen, varmasti sieltä saa Langennutta enkeliä vielä. En kokeillut, mutta voin kertoa, että yksi sellainen siellä istui viime lauantaina :)

Haneli kirjoitti...

Tämä on ihana paikka!